Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Στιγμές τρόμου για τον Νίκο Κουσκουνά!

Διαρρήκτες εισέβαλλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο πατρικό σπίτι του Νίκου Κουσκουνά στην Κλένια Κορινθίας! Γύρω στις 4:00 το πρωί τέσσερις κουκουλοφόροι παραβίασαν την πόρτα και με την απειλή μαχαιριών ψέκασαν με αναισθητικό σπρέι τον επιθετικό του Αίαντα Σαλαμίνας και τον θείο του Βαγγέλη, κλέβοντας το ποσό των 1.200 ευρώ μαζί με χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα!

Μάλιστα, οι ληστές δεν αρκέστηκαν σ' αυτά αλλά κατά την αποχώρηση τους πήραν τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους και τα πέταξαν σε παρακείμενο χωράφι. Λίγο αργότερα, όταν ο Κουσκουνάς και η οικογένεια του ανέκτησαν τις αισθήσεις τους πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων.

Οπως γίνεται αντιληπτό, το συγκεκριμένο συμβάν επηρέασε ψυχολογικά τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος δεν έχει δώσει το παρών στις τελευταίες προπονήσεις του Αίαντα Σαλαμίνας και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Κόρινθο.

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής Σάκης Βερούτης θα στερηθεί ακόμα τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μουσταφίδη ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Πονηρού και Τερλελή που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.


ΠΗΓΗ: mikriliga.com
Αναρτήθηκε από ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ