Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Κορινθιακό ντέρμπι στον 7ο όμιλο. Ο Α.Ο.Λουτρακίου κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου


Α.Ο. Λουτρακίου και Πέλοπας Κιάτου διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Θώδειο Στάδιο στο Λουτράκι. Ένα Κορινθιακό ντέρμπι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην πολύ σημαντική αυριανή αγωνιστική
Ό ΑΟΛ ενδιαφέρεται περισσότερο για τη νίκη μιας και κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό και με τους 3 πόντους στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποκτά ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Απο την άλλη μεριά ο Πέλοπας είναι καταδικασμένος με τον υποβιβασμό καθώς φέτος δεν κατάφερε να κερδίσει πόντους παραμονής.
Από την 21η αγωνιστική δεν υπάρχει το Κορινθιακό ντέρμπι , αλλα τοπικα ντέρμπι έχουμε στην Αργολίδα και στην Αρκαδία.
Στην Αργολίδα η Ένωση Μιδέας θα αναμετρηθεί με τον Αστέρα Δρεπάνου στο γειτονικό ντέρμπι,ενώ στο Άργος ο Παναργειακός με νέο τεχνικό τον Αντώνη Τζιέρη έρχετε σε κόντρα με το Κρανίδι την πρώην ομάδα του.Στο Άστρος της Αρκαδίας και στο Αρκαδικό ντέρμπι οι Βρασιές αντιμετωπίζουν τον Παναρκαδικό. Δύσκολο εκτός έδρας ματς περιμένει και τον πρωτοπόρο Αστέρα Μαγούλας , μέσα στον Πόρο. Την ίδια ώρα, η Θήβα υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη Δάφνη Ερυθρών . Τέλος ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις Αίας Παραλίας Ασπροπύργου-Χαλκίδα και Λουκίσια - Δήλεσι.Ρεπό έχει ο Παναυπλιακός.

Η 21η ΑγωνιστικήΘήβα-Δάφνη Ερυθρών
Λουκισίων Α.Ο.-Δήλεσι
Παναργειακός-ΑΕΚ Ερμιονίδας
Ενωση Μιδέας-Αστέρας Δρεπάνου
Πόρος-Αστέρας Μαγούλας
Βρασιές-Παναρκαδικός
Αίας Παραλίας Ασπροπύργου-Χαλκίδα
Α.Ο. Λουτρακίου-Πέλοπας Κιάτου