Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Πρόβλημα και πάλι στην εκλογή Συμπαραστάτη του Πολίτη!

Ξεκίνησε στις 3:30 το μεσημέρι της Δευτέρας η τρίτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Μεταξύ αυτών, τα κυριότερα ήταν, η συζήτηση για τις αυξήσεις των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους της Πελοποννήσου, το μέλλον της Επαγγελματικής Τουριστικής Σχολής Ναυπλίου και η επιλογή του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.

Όσον αφορά τις τιμές των διοδίων, ψηφίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί η μείωση των αντιτίμων σε όλους τους σταθμούς της Περιφέρειας, ενώ επίσης, για την Επαγγελματική Τουριστική Σχολή Ναυπλίου εκδόθηκε ομόφωνο ψήφισμα ώστε να μην κλείσει.

Η συνεδρίαση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι διήρκησε αρκετές ώρες και μέχρι πριν λίγα λεπτά, δεν είχαμε ακόμα το αποτέλεσμα των ψηφοφοριών για τον Συμπαραστάτη του Πολίτη και της επιχείρησης. Υποψήφιοι ήταν, ο κ. Ι. Μαχαίρας από τα Ίσθμια Κορινθίας, ο κ. Μπαζίγος υπάλληλος της Περιφέρειας από την Αρκαδία και ο υποψήφιος από την πλευρά της πλειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γ. Μπουλούκος δικηγόρος από την Καλαμάτα.

Οι πληροφορίες, πριν ακόμα ξεκινήσει η πρώτη μυστική ψηφοφορία για κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, έλεγαν ότι ούτε αυτή τη φορά, κάποιος εκ των υποψηφίων θα συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό ψήφων για να εκλεγεί Συμπαραστάτης του Πολίτη και της επιχείρησης.

Αν όντως συμβεί αυτό, θα πρόκειται για μια κατάντια όλων των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου που στο όνομα μιας πολιτικής αντιπαράθεσης, αδυνατούν να συμφωνήσουν σε ένα θέμα που «έχει τραβήξει» ήδη πάρα πολύ και δεν «σηκώνει» άλλον χαμένο χρόνο.

Επιτέλους κύριοι εκπρόσωποι των πολιτών της Πελοποννήσου, αποφασίστε και ψηφίστε έναν απ΄ όλους, γιατί ο λαός έχει σιχαθεί αυτό το «παραμύθι» τους τελευταίους μήνες. Η κοροϊδία και η απαξίωση των ίδιων των πολιτών, έχουν και τα όριά τους….

KORINTHIAN NEWS