Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Κληρώθηκαν τα μέλη του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου


Από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου κληρώθηκαν τα μέλη του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης (11μελούς και 15μελούς).
Ειδικότερα, τακτικά μέλη του 11μελούς ΑΔΣ είναι:
Γ. Καλαμίδας (πρόεδρος Αρείου Πάγου), Ι. Τέντες (Εισαγγελέας Α.Π.) και οι αρεοπαγίτες Γεωργία Λαλούση, Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου, Σπ. Μιτσιάλης, Βιολέτα Κυττέα, Ν. Ζαΐρης, Παν. Κομηνάκης, Σαρ. Δρινέας και οι αντεισαγγελείς Α.Π. Αν. Κανελλόπουλος και Αθ. Κονταξής.
Αναπληρωματικά μέλη του 11μελούς ΑΔΣ είναι οι αντιπρόεδροι Α.Π. Ι. Σίδερης, Μίμ. Γραμματικούδης, Χαρ. Ζώης, οι αρεοπαγίτες Ανδρ. Δουλγεράκης, Κ. Φράγκος, Χαρ. Δημάδης, Β. Φούκας, Γρηγ. Κουτσόπουλος και οι αντεισαγγελείς Φ. Μακρής και Μιλτ. Ανδρειωτέλλης.
Τακτικά μέλη του 15μελούς ΑΔΣ είναι όλα τα μέλη του 11μελούς και η αντιπρόεδρος Ρένα Ασημακοπούλου, όπως και οι αρεοπαγίτες Ι. Σίδερης, Ανδρ. Δουλγεράκης, Κ. Φράγκος.
Τέλος, αναπληρωματικά μέλη του 15μελούς είναι οι αντιπρόεδροι Α.Π. Μιμ. Γραμματικούδης, Χαρ. Ζώης, οι αρεοπαγίτες Β. Φούκας, Γρηγ. Κουτσόπουλος και οι αντεισαγγελείς Α.Π. Φ. Μακρής και Μιλτ. Ανδρειωτέλλης.

eklogika.gr