Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

2000 ΔΥΤΙΚΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ


Γράφει ο

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ

Επτά μήνες λειτουργίας συμπλήρωσε το blog «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εδώ Δερβένι» με ένα αξιοθαύμαστο ρεκόρ για ένα επαρχιακό blogspot μικρής εμβέλειας που θα το ζήλευαν μεγάλα αθηναϊκά blog και όχι μόνο. Με το παρόν σημείωμα μας φτάσαμε στο ακατόρθωτο ρεκόρ, ξεπερνάμε τα 2000 δημοσιεύματα και προχωράμαι . Και όλα αυτά χάρις σε εσάς που από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του blog μας, δώσατε την δυνατότητα με την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με τις 51.000 και πλέον αναγνώσεις σας!
Σήμερα οι «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» το μοναδικό στο είδος του blog για τη Δυτική Κορινθία και την Ανατολική Αιγιαλεία , κατόρθωσαν χάρις σε όλους εσάς να συγκαταλέγεται , μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μέσα στα καλύτερα 200 blogspot , σε όλη την Ελλάδα και σε ικανοποιητική σειρά στην παγκόσμια κατάταξη του διαδικτύου .
Για την εμπιστοσύνη σας αυτή που μας δείχνεται , όλο αυτό το διάστημα , σας απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μας , σας ευχόμαστε χρόνια πολλά για Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και δυναμικότητα. Προχωράμαι δυναμικά , μαζί με εσάς ,με πιο πολύ ενημέρωση για νέες επιτυχίες. Ευχαριστούμε!
Για το blogspot

«ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Εδώ Δερβένι»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ

http://korinthiakoi-orizontes.blogspot.com