Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Βουλευτής ΑΝΕΛ: "Να βγάλω χρήματα να δώσω στην Τσικρίκα;" [vid]

Βουλευτής ΑΝΕΛ: `Να βγάλω χρήματα να δώσω στην Τσικρίκα;` [vid] 
Το γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες μια δήλωση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάση Παπαχριστόπουλου για την Ευαγγελία Τσικρίκα, τη δημοσιογράφο του Alpha που συγκλόνισε με την ερώτησή της στη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για το επερχόμενο «μαύρο» στα κανάλια που δεν πήραν άδεια και τις χιλιάδες απολύσεις που θα φέρει.
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μαζί με τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη και τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκο ήταν καλεσμένοι σε έκτακτη εκπομπή του Mega μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Όταν η συζήτηση έφτασε στην ερώτηση της Ευαγγελίας Τσικρίκα για τις απολύσεις των εργαζομένων στα κανάλια που δεν πήραν άδεια και σύμφωνα με τις εξαγγελίες της κυβερνητικής εκπροσώπου θα κλείσουν σε λιγότερο από 90 μέρες πλέον, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε αρχικά: «Εγώ προσωπικά ούτε έναν εργαζόμενο, όχι χίλιους, ούτε έναν εργαζόμενο και πράγματι την κραυγή αγωνίας της κυρίας Τσικρίκα την ακούω με πολύ σεβασμό, για όνομα του Θεού» είπε αρχικά ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και όταν η Μαρία Σαράφογλου τον ρώτησε «και τι θα κάνετε γι’ αυτό;» η απάντησή του προκάλεσε, τουλάχιστον, αίσθηση.
«Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα συναισθηματικό. Θέλετε να βγάλω χρήματα να της δώσω; Να της δώσω, αν λύνεται έτσι το θέμα. Δεν λύνεται» είπε και προκάλεσε αντιδράσεις στο πάνελ, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο να ακούγεται να λέει «έλεος».
«Ακούστε με λίγο, δεν θέλω κανένα σχόλιο κύριε Κουμουτσάκο. Αφήστε το έλεος. Δεν σας διέκοψα», συνέχισε.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 

enimerosi24.gr