Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ

Ο Μακεδονομάχος Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ιστορικός πια ηγέτης των μουσουλμανικών Hot Spots παράπλευρα των ελληνικών στρατοπέδων έδειξε σήμερα από τη μαρτυρική Κύπρο το δρόμο... «φαίνεται πως μέχρι το Πάσχα, ή λίγες μέρες μετά το Πάσχα, και η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε και θα προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή, όπου θα έρθει πάλι η ανάπτυξη και το χαμόγελο».
Ο ηγέτης διαφθείρει έναν λαό ή ο λαός διαφθείρει έναν ηγέτη; Ένα ρητορικό ερώτημα αν όλοι κοιταχτούμε στο καθρέπτη, αν όλοι διαβάσουμε τη σύγχρονη ιστορία της ελληνικής αποικίας χρέους. Στην περίπτωση του Ανεξάρτητου Έλληνα κ.Καμένου η εξάρτησή του από το δημιουργικό κόσμο των ψευδαισθήσεων παίρνει ημέρα με την ημέρα εφιαλτική διάσταση με απρόβλεπτες εθνικές συνέπειες και κατάληξη.
Δεν τίθεται αμφιβολία πως πρόκειται για έναν βιρτουόζο της πολιτικής που μεταλλάσσεται από ανυποχώρητο «Σαλαμινομάχο» πατριώτη σε δισυπόστατο Μακεδόνα στη στιγμή χωρίς καμία πολιτική ζημία, από σύνεδρο του ΝΑΤΟ σε θερμό οπαδό της Ρωσίας, την κύρια απειλή του ΝΑΤΟ και από δήμιο της διαπλοκής σε κυρίαρχο των απευθείας αναθέσεων λόγω επειγουσών εθνικών αναγκών, που ποτέ ασφαλώς δεν παύουν να είναι επείγουσες. Ένα τοτέμ της εξουσίας που ουδείς τολμά να το αντιμετωπίσει αφού κατέχει τη θεία φώτιση του πολυκάρπου της απόλυτης διαβολής.
Μόνο ο κατ’ επανάληψη πολιτικός ψεύτης Αλέξης Τσίπρας και επινοητής της εθνικής στρατηγικής του πανηγυρισμού της ήττας μπορεί να τον συναγωνιστεί επάξια, γι' αυτό εξάλλου και ταίριαξαν. Ο εθνικός εκμαυλισμός, ο θρησκευτικός αφελληνισμός και η παράδοση των όπλων έναντι κουτάλων μαγειρικής αποτελούν επιτεύγματα πολιτικής ερμαφρόδιτης ιδιοφυίας και επίτευξης εθνικής υποταγής. 
Δευτέρα, Τρίτη ή και την κατά ΣΥΡΙΖΑ Τετάρτη του Πάσχα των Ελλήνων τελειώνει το ξενόδουλο και μισητό Μνημόνιο και η Ελλάδα γίνεται Κύπρος κατά τον ειλικρινή πάντα κ.Πάνο Καμένο, υπερασπιστή των ελληνικών αξιών και ενίοτε αδέκαστο κριτή αξιωμάτων και υπάκουων αξιωματικών. Μισθοί δημοσίων υπαλλήλων χιλιάδων ευρώ όπως στην Κύπρο από την 1η του Ιούνη και ζωή ανέμελη και πάλι για τους Έλληνες πατριώτες. Επιχειρηματικότητα απεριόριστη και επαναπατρισμός των εκδιωχθέντων στη Βουλγαρία από τους ΣΑΝΕΛ. Ανεργία λέξη ξένη και κάτι ψιλά γράμματα με φόρους και χαράτσια λεπτομέρειες κρατικής υποδούλωσης που οι φιέστες του καλοκαιριού για την ηρωϊκή μας έξοδο από τα Μνημόνια 1 και 2 και 3 θα διαγράψουν. Εξάλλου το 2018 ποιος θα κυβερνά για να πληρώσει ένα ακόμα γραμμάτιο εθνικής προδοσίας; Να πανηγυρίσει τα Εννέα Έτη φωτός της ελληνικής μαύρης τρύπας, της υποταγής στο αιώνιο σκοτάδι από τους νεοβυζαντινούς κατακτητές...
Το χαμόγελο των Ελλήνων λοιπόν από την Εργατική Πρωτομαγιά της 3ης του Μάη στα χείλη των Ελλήνων για να δοξάζουν ωσαννά τον άθεο Πρωθυπουργό μας, τον υπερπατριώτη Υπουργό Άμυνας και την κουστωδία του σοβιετικού καθεστώτος που ήρθε για να μείνει να διαφεντεύει την Ελλάδα του 21ου αιώνα. 
Ημέρα ψεμάτων σήμερα, ημέρα και ηρώων στην Κύπρο και ο Υπουργός Άμυνας δεν είπε ψέμα. Ίσως να είπε το καλύτερο ανέκδοτο της χρονιάς, ίσως και να έστειλε ένα μήνυμα παράκλησης στους λιγοστούς πατριώτες να μην τον αφήσουν μόνο όταν σημάνουν οι καμπάνες της ανάστασης. Όταν μπουν οι οχθροί στην πόλη.
Τότε που η οργή των Ελλήνων ξεπεράσει αυτή των μεταναστών και κάποιοι πληρώσουν τις αμαρτίες του  «Γκιουλενικού» αδίστακτου παρακράτους που βαφτίζει την απόγνωση ελπίδα, την καταστροφή δημιουργία,  τη μετανάστευση ελπίδα, την εθνική αρρώστια λύτρωση. Τότε που η φύση θα γίνει πάλι αρσενική και ο ελληνικός λαός στην Επίδαυρο θα γλείψει τις ουλές της Ελλάδας από το μαστίγιο του παρακράτους και όχι τα οπίσθια αυτού.
Τότε που θα βγουν πάλι από το σκοτάδι της σύγχρονης Ελλάδας ο Κάστωρ και ο Πολυδεύκης να συναντήσουν τον Αλέξη και τον Πάνο και να τα διαπραγματευτούν… 
«Όταν οι μαύρες θύελλες σηκώνουν μαυρισμένα κύματα, οι άνθρωποι στέκουν όρθιοι στην πλώρη και προσεύχονται στα θεϊκά παιδιά του Δία και σφάζουν άσπρα αρνιά. Τότε αμέσως γαληνεύουν τα κύματα της αφρισμένης θάλασσας και ο διάπλους γίνεται εύκολος και ακίνδυνος». Ομηρικός ύμνος
 
thedayaftergr.blogspot.gr