Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ζευγολατιό - Ολυμπιακός Λουτρ. και Κόρινθος ΄06 - Αστ'ερας Δερβενίου στην 27 στροφή της Α' Κορινθίας

Τέσσερις στροφές ακόμα πριν την λήξη του το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, σε ένα μαραθώνιο 30 αγωνιστικών ημερών με την αγωνία αμείωτη μέχρι τέλους.  Το τίτλο της Πρωταθλήτριας της Α. Κατηγορίας Κορινθίας περιόδου 2015 -2016 διεκδικούν οι ομάδες του ΑΟ Ζευγολατιού και η Κόρινθος 2006΄, με την ομάδα της Βόχας, να έχει ελαφρύ προβάδισμα στην βαθμολογία, Και οι δύο διεκδικήτριες του τίτλου αύριο Σάββατο στις 4 το απόγευμα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, αγωνίζονται εντός έδρας. Ο ΑΟ Ζευγολατιού, σε αγώνα που θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Greekradio web channel και τους ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου, αντιμετοπίζει τον καταδικασμένο με υποβιβασμό Ολυμπιακό Λουτρακίου, ενώ η Κόρινθος ΄06  υποδέχεται στο ΔΑΚ τον Αστέρα Δερβενίου..
Την ίδια ώρα δοκιμασία περιμένει τον Παννεμεατικό στο Ξυλόκαστρο κόντρα στον Πανκαμαριακό, ενώ στο Κιάτο σε αγώνα ντέρμπι θα αναμετρηθούν ο Πέλοπας με την Κόρινθο.
Στα Αθίκια ο Τενεάτης φιλοξενει την υποβιβασμένη Δάφνη Εξαμιλίων, την στιγμή που ο ουραγός Κύψελος μάχεται στο Συνοικισμό με την Ελλάδα Βέλου.
Στο Πετρί η τοπική Θύελλα αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ τέλος στον Άσσο ο τοπικός Ολυμπιακός αγωνίζεται με τον Ηρακλή Λεχαίου.
 
Η 27η αγωνιστική  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΤΕΝΕΑΤΗΣ -ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ- ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ- ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06- ΑΣΤΕΡΑΣ  ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ