Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Η΄ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η΄ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Το παραμύθι των Nεοελλήνων "Και με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ" τελειώνει με άσχημο τέλος για τους λαμπερούς πρωταγωνιστές. Λαμόγια και παλληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια, καβάλα στην ψωριάρα Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, δεν πάει άλλο. Το ψωράλογο της "πλούσιας πλην άτιμης Ελλάς" ψόφησε και το μαστίγιο δεν κάνει τίποτα πια όσο και να το βαράνε οι προύχοντες της ηδονής. Δισεκατομμύρια ευρώ οι απλήρωτοι λογαριασμοί της επαίσχυντης ιστορίας μας.
Η σφαγή της Ελλάδας είναι προ των πυλών και των πορτοφολιών μας. Με σαδιστική μαεστρία και λασπώδες "αγγελικό lifestyle" οι Τούρκοι μπαίνουν στα νησιά και οι δανειστές στα σεντούκια μας. Τίποτα δεν θα μείνει όπως το γνωρίζαμε. Τίποτα δεν θα μείνει δικό μας. Τίποτα δεν θα μείνει όρθιο. Μόνο η γενιά της Κατοχής μπορεί να καταλάβει την πείνα, την ξενιτιά, την υποδούλωση. Το αδελφικό μας αίμα.
Ο στρατηγικός στόχος των Τούρκων και των ντόπιων χαμογελαστών συνεργατών τους, ο γλυκός οικονομικός στραγγαλισμός των ελληνικών νησιών επισημοποιείται την επαύριον εις στα σαλόνια της άνανδρης Ευρώπης. Της Ευρώπης που όταν ο Μεταξάς έλεγε «ΟΧΙ» στο Ράιχ αυτή έπεφτε στα τέσσερα, όπως κάποτε άρεσε να λέει ο νυν Υπουργός Εθνικής Άμυνας ή καλύτερα πλέον Εθνικής μειοδοσίας κ.Καμμένος. Καμμένη γη ή καλύτερα τούρκικη γη αναμένεται να παραδώσουν σύντομα οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος. 
Χιλιάδες λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι στα νησιά, τούρκικη Στρατοχωροφυλακή για τη διευκόλυνσή τους και απόλυτος και πειθήνιος οικονομικός προσανατολισμός προς Ανατολάς. Αποκοπή από την ηπειρωτική Ελλάδα, διασύνδεση με τα παράλια, κατάργηση του ντόπιου τουρισμού και υποτέλεια στις τουρκικές επιχειρήσεις. Σύντομα θα ανοίξουν και τα τζαμιά στα νησιά μας με τη χαρά των ανήμπορων και αλλοτριωμένων κατοίκων τους. Με λουλούδια και τσιφτετέλεια θα γίνει η παράδοση των φρουρίων και η συνθηκολόγηση των μαγείρων στρατηγών.
Ξάφρισμα κάθε ατομικής περιουσίας με την Ευκλείδειο φορολογία και απασφάλιση  της κατρούγκαλης κουμμουνιστικής κρατικής μέριμνας των συσσιτίων και των παρακμιακών γηρατειών. Μία κοινωνία ζόμπι σε αφασία και ασάφεια. Χωρίς ελπίδα, χωρίς πυξίδα, χωρίς ηγέτη.
Τσίπρας και Καμμένος θα μείνουν στην ιστορία ως οι πρώτοι μη Έλληνες Μακεδόνες. Ως αυτοί που παρέδωσαν με μία λέξη 2.500 χιλιάδες καταγεγραμμένη ιστορία και άπειρα απόκρυφα άλλα. Και τι έγινε;
Ο θάνατος τρομάζει τους δειλούς, τα υπόλοιπα είναι για τους γενναίους. Όρθια τα δέντρα κοιτάνε μόνο προς τα πάνω αρνούμενα να σκύψουν το κεφάλι. Ραγιάδες δεν θα γίνουν όλοι ό,τι και αν υπογράψει η Κυβέρνηση του Αλέξη, του Πάνου, του Σουλτάνου. Την τελευταία λέξη δεν θα την πει ο Αλέξης που απ'αύριο θα κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Η δικτατορία των τεχνοκρατών δεν θα τον σώσει. Η δημοκρατία του Περικλή θα είναι ο νικητής.
Βαστάτε Τούρκοι τ’ άρματα, δεν είναι όλοι οι Έλληνες ΣΑΝΕΛ. Υπάρχει ακόμη και η άλλη Ελλάδα. Της Κυριακής, της Ευχής, του Σταυρού. Των Φώτω, της λεβεντιάς.

Αλλιώς μαύρο φίδι θα τους φάει όλους και αλίμονο στους λαμπερούς. Σ'αυτούς που βγάλανε το Σταυρό τους...
 
thedayaftergr.blogspot.gr