Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑ

Ποιο θα είναι το επόμενο θύμα του Αλέξη Τσίπρα; Η Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, οι περιβόητοι Τεχνοκράτες, ο ελληνικός λαός ή το έδαφος και η ιστορία της Ελλάδας; 
Το καθεστώς του Αλέξη Τσίπρα και ο Έλληνας «Φετχουλάχ Γκιουλέν» χρειάζεται απελπισμένα τρία πράγματα. Χρόνο εξουσίας, λαϊκή ασυλία και χρήματα. Το σχήμα ΣΑΝΕΛ πνέει τα λοίσθια. Μείνει φύγει ο περιβόητος Μουζάλας ο Αλέξης Τσίπρας δεν σκοπεύει να χρεωθεί την οικονομική καταστροφή των Ελλήνων και την εθνική μειοδοσία. Θα καταστρέψει τα καθεστώς του.
Αύριο το ρολόι ΣΑΝΕΛ σταματάει για πάντα μείνει φύγει ο Καμένος ο καημένος. Η ευρωπαϊκή Σύνοδος αύριο βράδυ δεν θα έχει Ελλάδα, δεν θα έχει ελληνική Κυβέρνηση να χρεωθεί τον εποικισμό των Νήσων. Αυτό μπορεί να το χρεωθεί στο εγγύς μέλλον ο Ελληνικός Στρατός. Για αυτό και η έκτακτη σύσκεψη των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα συνήθη θύματα των πολιτικών σε ένα παραλίγο ακέφαλο από αύριο το πρωί Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Να σύρουν αυτοί στην παγίδα όλο το λαό. Να τους γράψει η ιστορία πάλι στις μαύρες σελίδες της. Να πολεμήσουν την Ελλάδα για την Ελλάδα. Αίμα να χυθεί, έδαφος να χαθεί.
Στηρίζει ο απολιτίκ κ.Καμμένος τη νέα Κυβέρνηση Τσίπρα, στηρίζει και διαλαλεί ο Λεβέντης που απαρνήθηκε ακόμα και τον εαυτό του διά του εξαμηνίτικου υιού του, την απολιτίκ Κυβέρνηση τεχνοκρατών, στηρίζει και η σοσιαλίστρια Φώφη του παλιού καλού λαλίστατου ΠΑΣΟΚ στηρίζει και ο άκαυτος Σταύρος. Όλοι στηρίζουν αρκεί να μην χρεώνονται τις επιλογές τους αυτοί. Κάποιοι από τα μυστικά δείπνα του Έλληνα Γκιουλέν γυμνοί σήμερα το βράδυ από τη μέση και κάτω ράβουν τα υπουργικά τους κοστούμια τους για τη συνταγματική κατάλυση της δημοκρατίας.
Ο βιομήχανος χωρίς βιομηχανία Έλληνας Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων παρέδωσε τα διαπιστευτήρια του σήμερα στον κ.Σόιμπλε και μπορεί να ελπίζει σε ένα καλό πλασάρισμα. Τα κλασικά και σε βαθμό αηδίας επαναλαμβανόμενα ονόματα της παραδοσιακής παράγκας κάνουν ζέσταμα για το αυριανό προσκλητήριο εκτελεστών. Το τουρκικό καθεστώς του Έλληνα «Γκιουλέν» να μείνει ζωντανό και ας καεί η Ελλάδα όλη. Το ιερό τοτέμ, ο Αλέξης των αντι-εξουσιαστικών καταλήψεων έχει διαβεί πια το Ρουβίκωνα της Ευρώπης κι είναι αδιανόητο να καεί. Η Ελλάδα στάχτη να γίνει ο Τσίπρας δεν τσαλακώνεται.
Η Νέα Δημοκρατία πολύ παλιά πια αρνείται να τρέξει στην ιστορία. Δεμένος και ο νέος αναβάτης της μόλις διανοηθεί να καλπάσει το άλογο του θα βρεθεί στο έδαφος με τα χαλινάρια στο χέρι κοιτάζοντας τα κυπαρίσσια με απορία.
Μόνο μία λύση έχει η Ελλάδα για να σωθεί από την κακή της τη μοίρα. Όχι φυσικά το μήνυμα της Αγγελίνας του διαβόλου που ντύθηκε στα μαύρα για να συναντήσει τον κύριο της. Δημοκρατία σε μεγάλες και επαναλαμβανόμενες δόσεις. Μέχρι νέο αίμα της κοινωνίας πολιτεύσει αυτή την αδούλωτη χώρα. Να την καλλιεργήσει πνευματικά και να αναδείξει το πλούσιο και άφθονο ελληνικό φως για την ευημερία μας, την ανθρωπότητα.
Το πλούτο μας που όλοι σήμερα το βράδυ ραδιουργούν πώς θα καταστρέψουν...
 
thedayaftergr.blogspot.gr