Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ H ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

"Δεσποινίς ετών 40", η Νέα Δημοκρατία, με αμαρτωλή και επαίσχυντη νεότητα κατά τη δεκαετία του 2000 έχει ραντεβού με την Ιστορία την Κυριακή 10 Γενάρη 2016. Αναγέννηση ή Μνημόσυνο, ο λαός της Νέας Δημοκρατίας θα αποφασίσει. 
Το πολιτικό καρτέλ της μαφίας που λεηλάτησε την Ελλάδα εκμεταλλευόμενο ιδεολογίες, που καλεί τον ελληνικό λαό τώρα να πληρώσει με την ανέχεια και τον εξευτελισμό του, έχει εξασφαλίσει την πολιτική του εκπροσώπηση αλλού, ελέγχοντας πανούργα και επικοινωνιακά την Ελλάδα μέχρι τουλάχιστον αυτή την Κυριακή, του Αγίου Γρηγορίου εκ Πόντου.
Μόνη πολιτική και κοινωνική απειλή η ύπαρξη εναλλακτικής διακυβέρνησης της χώρας από έναν ευρωπαϊκό συνασπισμό με κορμό τη Νέα Δημοκρατία. Η εκλογή Μεϊμαράκη, ενός πρωτοκλασάτου Υπουργού της ντροπιαστικής διακυβέρνησης Καραμανλή με αμέτρητους διορισμούς, σκοτεινές υποθέσεις και ανοιγοκλεισίματα της Ελληνικής Βουλής που και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ακόμα συγκαλύπτει με την ανεξάρτητη δικαιοσύνη της, είναι η πιθανότερη εξέλιξη. 
Με ή χωρίς πτώση του συστήματος της Vodafone και αυτή την Κυριακή η ελληνική κοινωνία και ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας ακόμα δείχνει πλειοψηφικά να αναζητεί μάταια το λάθος, όπως ακριβώς και οι ένθερμοι οπαδοί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Την τοπική αντιπροσώπηση ενός ντόπιου ανωμαλου συρφετού στους αποικιοκράτες δανειστές. Τη λαθρόβια παλιά «καλή» ζωή, στη νέα παγκόσμια ανταγωνιστική κοινωνία, με τα λεφτά της Ευρώπης, τις μαύρες ξεπλυμένες καταθέσεις της αλλοδαπής και την πλήρη συγκάλυψη των πρωταγωνιστών της εθνικής καταστροφής. Η σεβαστή εμμονή σε αυτή τη θνησιγενή επιλογή θα φέρει νομοτελειακά και το τέλος της Νέας Δημοκρατίας πολύ σύντομα, με ή χωρίς συνεργασία χέρι χέρι με το ΣΥΡΙΖΑ, αδιάφορα. Η νίκη Μεϊμαράκη, του κουμπάρου της γνωστής υπόθεσης Καρούζου, δεν υπάρχει περίπτωση να φέρει τη νεολαία, τους νεόπτωχους και τους αρνητές των εκλογικών διαδικασιών του 45% πίσω στη Νέα Δημοκρατία που από Δευτέρα θα φαντάζει πολύ «γηραιά», έναν απλό πελάτη του κ.Τσίπρα, ετοιμοθάνατη πολιτικά.
Η εκλογή Μητσοτάκη θα έχει πραγματικά απρόβλεπτες εξελίξεις. Αν ο λαός της Νέας Δημοκρατίας δώσει το σύνθημα της αναγέννησης μπορεί αυτό άμεσα να συμπαρασύρει ακόμα και όλη τη χώρα. Το ασφαλιστικό, η φορολογική λαίλαπα και η συνέχιση των εμετικών πολιτικών εκβιασμών και επικύψεων του Αριστερού Κράτους και των σύγχρονων κοτζαμπάσηδων θα αποτελούν σύντομα ένα κακό και ντροπιαστικό παρελθόν για τη χώρα μας. Δεν υπάρχουν Κολλάδες στον 21ο αιώνα. Με τους κατάλληλους προσανατολισμούς και χειρισμούς, αποφασιστικότητα και μόχθο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να αποτελέσει έναν ενδεχόμενο πόλο επιβίωσης και δημιουργίας της Νέας Ελλάδας, της πραγματικής Ελλάδας.
Κοντός ψαλμός αλληλούια και ο λαός της Νέας Δημοκρατίας έχει την τελευταία ευκαιρία του. Αν την αρπάξει θα γράψει την ιστορία της Ελλάδας στον 21ο αιώνα. Αν την σπαταλήσει το τρένο της εξουσίας θα σταματήσει σύντομα σε έναν άγνωστο σταθμό, όπου νομοτελειακά θα επιβιβαστεί η σημερινή μειοψηφία, οι πολιτικά ορφανοί, οι κυρίαρχοι του αύριο για μια Ελλάδα αξιοπρέπειας και πλούτου, για όλους μας και όχι μόνο για την κωμικοτραγική κάστα των παραγοντίσκων. Ίσως η καλύτερη λύση. Γρηγορείτε, λοιπόν...   
 
thedayaftergr.blogspot.gr