Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ

Η συνειδητή προσπάθεια της σημερινής Κυβέρνησης να καταστρέψει την Ελλάδα αποτελεί τη μελανότερη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία μας. Ο κ.Τσίπρας φέρει ακέραια την ευθύνη για την κατάντια της χώρας και τους ύποπτους χειρισμούς του. Τζογάρει για μία ακόμη φορά όπως κάνει από τον Ιανουάριο του 2015 τη χώρα και το λαό να χάνουν συνεχώς στο παρόν και το μέλλον. Τα χρέη των λαών δεν σβήνονται με εκβιασμούς, όπως συμβαίνει στις ταινίες, μόνο πολλαπλασιάζονται με αυτό τον τρόπο στην παραγματική ζωή. Όποιος του έχει πει ότι αυτό αποτελεί λύση, οδηγεί την Ελλάδα στον όλεθρο. Η ενδεχόμενη πλέον εξέλιξη οι Έλληνες να στέκονται στις ουρές στα διεθνή ευρωπαϊκά αεροδρόμια, μαζί με Αφρικανούς και Ασιάτες, απαιτεί την ενεργοποίηση όσων εθνικών δυνάμεων έχουν απομείνει ακόμη για την παρεμπόδιση των τραγικών ενεργειών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ο κ.Τσίπρας οφείλει να λογοδοτήσει δημόσια και θα το πράξει αν συνεχίσει να κοροϊδεύει μαζί με τους συναρμόδιους τον ελληνικό λαό, γιατί αδυνατεί η Ελλάδα να φυλάξει αποτελεσματικά τα ελληνικά σύνορα από τους ανώνυμους και ενίοτε επικίνδυνους λαθρομετανάστες. Γιατί προκαλεί την ομόφωνη και πάλι καταδίκη των ευρωπαϊκών κρατών; Γιατί κρατάει δεμένες τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας που έχουν αποστολή  την προάσπιση της κυριαρχίας μας από κάθε απειλή και γιατί αρνείται επίμονα τη συμμετοχή ευρωπαϊκών δυνάμεων της FRONTEX στη φύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων, όπως αρέσκεται να αναφέρει τα εθνικά μας σύνορα.
Τι προστατεύει με αυτή την άρνησή του; Τι θέλει να προκαλέσει στην Ελλάδα; Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί εκτός των εθνικών, προκαλώντας τη μήνη των Ευρωπαίων και όχι μόνο, μαζί τις απειλές τους; Ποιο σχέδιο εφαρμόζει προτάσσοντας τον ελληνικό λαό ως όμηρο; Πόσα "λύτρα" ζητά για την απελευθέρωσή μας και την ελεύθερη διακίνησή μας στο πολιτισμό της Δύσης; Γιατί τα εμπορεύματα παραμένουν αποκλεισμένα στα τρένα, καταστρέφοντας διεθνείς επενδύσεις στη χώρα μας και γιατί καταστρέφει Έλληνες επιχειρηματίες; Γιατί μας ξευτιλίζει ως λαό, δεχόμενοι επικριτικά σχόλια από χώρες ανύπαρκτης ισχύος όπως τα Σκόπια, τη Σλοβακία και την Ουγγαρία;
Είναι προφανές ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός της μειοψηφίας προστατεύει κάποιους. Τι διακινείται στα θαλάσσια σύνορά μας και γιατί υπάρχει τόση αντίσταση στο να καταγράφονται τα βιομετρικά στοιχεία των παρανόμων εισερχομένων στη χώρα, είναι άγνωστο. Αυτό που είναι δεδομένο πλέον είναι ότι ο κ.Τσίπρας και οι αλλοδαποί μέντορές του επιδιώκουν τη διολίσθηση και τον εξοστρακισμό της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ με οποιαδήποτε αφορμή.
Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Ελλάδας σε σχέση με την Τουρκία, το απόκτημα του Κωνσταντίνου Καραμανλή σε αντάλλαγμα της Κυπριακής τραγωδίας, κινδυνεύει να χαθεί από τη συνειδητή καταστροφή που επιβάλλει ο κ.Τσίπρας.
Γιατί η Ελλάδα βρίσκεται σε ύφεση, γιατί δεν έχει επενδύσεις, γιατί δεν μπορεί να φυλάξει τα σύνορα της αδρανώντας; Πού εξαφανίστηκαν εκείνοι οι "μαϊμού" αγανακτισμένοι;
Κάποιοι θέλουν την Ελλάδα διαλυμένη, ταπεινωμένη και αδύναμη στο σύγχρονο κόσμο και ο κ.Τσίπρας δείχνει ο καλύτερος εκτελεστής της παραγγελίας τους. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Εις μάτην.

Οι λαθρέμποροι της πολιτικής και της ζωής θα εξαλειφθούν μέχρι ενός πολύ σύντομα από τα γεγονότα...
 
thedayaftergr.blogspot.gr