Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ziria Music Festival Νίκος Δόϊκας Ραντεβού στο βουνό στις 27, 28 & 29 Αυγούστου 2015...



Ραντεβού στο βουνό στις 27, 28 & 29 Αυγούστου 2015...
Απανταχού Zirius,
μπορεί το 7ο Ziria Music Festival "Νίκος Δόικας" να αναβλήθηκε λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα και δεν μας επιτρέπουν να το κάνουμε όπως το σχεδιάζαμε και του αξίζει, όμως το αντάμωμά μας στο βουνό το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου δεν θα αναβληθεί.
Πέρα από τον ισχυρό zirius "εθισμό" μας, oι ίδιοι λόγοι που ματαίωσαν τη φετινή διοργάνωση, κάνουν περισσότερο αναγκαία από ποτέ την ετήσια συνάντησή μας. Έτσι θα είμαστε και φέτος εκεί για να κατασκηνώσουμε, να χαρούμε το βουνό και ν' ακούσουμε συγκροτήματα και DJs.
Το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας θα παρέχει και πάλι τις υποδομές του για τους κατασκηνωτές και τους επισκέπτες, θα οργανωθούν πολλές ημερήσιες δράσεις και η μουσική σκηνή στο σαλέ (πέρα από τα ημερήσια τζαμαρίσματα) θα φιλοξενήσει τα βράδια συγκροτήματα και DJs για να κλείνουμε ωραία τη μέρα μας.
Η κοινότητα Zirius θα κάνει την ετήσια συνέλευσή της κανονικά λοιπόν. Πολύ σύντομα θα έχουμε και το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι και ετοιμαστείτε σιγά σιγά. Άλλωστε δεν έμειναν και πολλές. 34 κι απόψε...

 Ανδρέας Ζάρρος