Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

TΟ PLAN B ΥΛΟΠΟΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Με την πολιτική κατάληψη της εξουσίας της Ελλάδας ο κ.Τσίπρας αριστοτεχνικά υλοποιεί το Plan Β του, με την αγαστή συνεργασία φυσικά της Νέας Δημοκρατίας του κ.Μεϊμαράκη. Μία Νέα Δημοκρατία πολύ γερασμένη και πολύ αργή πια. 
Plan B με ισχυρή άμυνα στους ξένους ιμπεριαλιστές από το οχυρό της Κυβέρνησης και σύμβουλο έναν πρώην Υπουργό Άμυνας και αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Υπουργό Άμυνας τότε που τα λεφτά ήταν πολλά και οι εξοπλισμοί έτρεχαν με την επίβλεψη από τον τότε Πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής, τον κ.Καμμένο, σημερινό συγκυβερνήτη του κ.Τσίπρα. Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι θα ξαναγίνει πόλεμος στην Ελλάδα, σύντομα.
Το Plan A του κ.Τσίπρα και των οπαδών του απέτυχε παταγωδώς. Ο κρυφός και διακαής πόθος για ένα άλλο νόμισμα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνθήκης Σένγκεν έμεινε ανεκπλήρωτος. Μπορεί κάποιοι έγκριτοι να υποστηρίζουν ακόμα και σήμερα ότι το Ελληνικό Χρηματιστήριο οφείλει να ανοίξει, να αποτιμήσει και να εκποιήσει τις αξίες των ελληνικών περιουσίων σε new money, ένα χρήμα που δεν θα ελέγχεται από την ενοχλητική Τράπεζα της Ελλάδας αλλά σε κάθε περίπτωση ο κ.Τσίπρας, η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ και το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων που τους υποστηρίζει, ηττήθηκε κατά Κράτος στα διεθνή σαλόνια.
Αποτέλεσμα απόλυτο φυσιολογικό όταν απέναντι σου έχεις λαούς και στρατούς με χιλιάδες ακρωτηριασμένους στα πεδία των μαχών, με πανίσχυρή εθνική συνείδηση και εσύ διαθέτεις στο στρατό σου «λαδιάρηδες» αξιωματικούς των 3.000.000 ευρώ, που ακόμα παραμένουν αξιωματικοί αυτής της κοινωνίας εκπροσωπώντας τις αξίες της.
Ο κ.Τσίπρας πλέον οχυρώνεται στην Ελληνική Δημοκρατία με εξουσίες που δεν πηγάζουν από το λαό που τον εξέλεξε ως αντιμνημονιακό και θα τον «λούζεται» στα θερμά μπάνια του Αυγούστου ως έναν Μνημονιακό που υποδύεται τον Ευρωπαίο χωρίς ήθος, απλά για να πάρει τα πολλά τα χρήματα. Οχύρωση μέχρι να αναγκαστεί να ψηφίσει επώδυνα μέτρα για το λαό που δεν τον πιστεύει και να δραπετεύσει με εκλογές ηρωϊκά, για να ηγηθεί ξανά ως έκπτωτος Βασιλιάς του Αγνώστου.
Το Plan B του κ.Τσίπρα έχει ένα και μόνο σκοπό. Την παραμονή του κ.Τσίπρα στην εξουσία τώρα και μετά τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές για να διαχειριστεί τα δις ευρώ της Ευρώπης. Κανείς δεν αμφισβητεί περιέργως τον δημιουργό της καταστροφής και του ξεπουλήματος για 50 δις ευρώ όλων των υποδομών της Ελλάδας. Ό,τι απέμεινε από το ξεπούλημα των προκατόχων του. Ο κ.Μεϊμαράκης και η Νέα Δημοκρατία είναι ο πιο χρήσιμος σύμμαχος αυτή τη στιγμή και κανείς δεν πρέπει να ταράζει τα αυγουστιάτικα νερά της Κυβέρνησης, σύμφωνα με το σχέδιο. 
Ο κ.Τσίπρας και ο διακομματικός κόσμος του χθες που εκπροσωπεί συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους και με το Plan B. Να προσποιείται ότι θέλει η Ελλάδα να ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ. Θα χρησιμοποιήσει όλο το χρόνο λοιπόν για να ταμπουρωθεί στο ισχυρό οχυρό της Ελλάδας και θα αναζητεί εξόδους διαφυγής μόνο για τον ίδιο αν όταν το οχυρό γίνει παρανάλωμα τελικά, αδιαφορώντας για τους απλούς στρατιώτες του και κυρίως για την Ελλάδα.
Ο κ.Τσίπρας και οι σύμμαχοι του εντός και εκτός οχυρού ματαιοπονούν ακόμα και με το Plan B τους καθώς ο αγώνας τους δεν έχει ηθική βάση. Ο κ.Τσίπρας υπεγράψε και ψηφίζει ένα νέο Μνημόνιο και θα λογοδοτεί στη Ρουμάνα επικεφαλής της Τρόϊκας που ξανάφερε στην ηττημένη Ελλάδα του για ένα και μόνο λόγο. 
Για να γίνει ο νέος Ηρώδης που θα εξαθλιώσει την Ελλάδα. Να πετύχει τον αρχικό του σκοπό απομόνωσης και διάλυσης της Ελλάδας. Ένα ύπουλο σχέδιο που μόνο αυτός μπορεί να κάνει στο αδρανές θύμα του που παρασύρει νοερώς και με αγαλλίαση στην εξόντωσή του.

Για λίγο ακόμα...
 
thedayaftergr.blogspot.gr