Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΔΕΡΒΕΝΙ:Με μια υπέροχη συναυλία έδωσαν το στίγμα της μουσικής τους παιδείας οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxJbjJicSy3tpweM5LossYUSFoOotVO2nawEP2INSowzo7X5GCubfMPKPVt220zg_tmjbc_kyVhqXgNE5wVmS4EUIJmt9DT4yX0xknium9x2hRqkCQlPKimWe17OlRrjXTZxvQTy-9G0dT/s1600/stgokla.png
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Καλύβας και Δημήτριος Κάσσιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Κουσουλός, παρευρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στις 27/6/2015, στο Δερβένι, στην καθιερωμένη  - με το πέρας της εκπαιδευτικής χρονιάς - συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης.  Η συναυλία των μαθητών και των καθηγητών, με τη συμμετοχή της χορωδίας, περιλάμβανε έργα κλασσικών και σύγχρονων συνθετών, Ελλήνων και ξένων, που απέδωσαν υπέροχα όλοι οι μουσικοί.
Το κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία καταχειροκρότησε τις εξαιρετικές εκτελέσεις και την προσπάθεια -ιδιαιτέρως- των μαθητών του Ωδείου.
Θερμά συγχαρητήρια, τόσο για την υπέροχη μουσική βραδιά και την εξαιρετική απόδοση των μουσικών, όσο και για την άοκνη προσπάθεια του καλλιτεχνικού Δ/ντή κ. Στέλιο Γκόλγκαρη και των αναγνωρισμένων καθηγητών του Ωδείου, έδωσε ο Δήμαρχος. Διαβεβαίωσε δε, για την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου στη λειτουργία του Ωδείου και τη διεύρυνση της δράσης του με τη δημιουργία Παραρτήματος στο Ξυλόκαστρο, ούτως ώστε να ενισχυθεί η βιωσιμότητά του.
Τέλος ευχήθηκε ένα χαρούμενο καλοκαίρι σε όλους, δύναμη, έμπνευση  και πρόοδο στη μουσική κοινότητα του Ωδείου μας

Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης