Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ

Η επίκληση της ισχύος κάθε ηγέτη στο λαό του με την αναφορά στο Στρατό αποτελεί την τελευταία ένδειξη της απώλειας της ισχύος του. Από τον Τσαουσέσκου μέχρι πρόσφατα  τον Καντάφι ο Στρατός αποτέλεσε το τελευταίο χαρτί που έριξαν πριν το αποτρόπαιο τέλος τους.
Ευτυχώς η Ελλάδα σήμερα διαθέτει άξιους αξιωματικούς και οπλίτες στο Στρατό της που τηρούν τον όρκο τους στην ελευθερία και την υπακοή στο Σύνταγμα της χώρας. Αξιωματικοί και οπλίτες, μέσα από το λαό, που εργάζονται υπό σκληρές και άδικες συνθήκες για την εκτέλεση της αποστολής τους η οποία σύμφωνα με τους νόμους συνοψίζεται στο εξής: «Η Αποστολή του Στρατού είναι να εξασφαλίζει την άμυνα της Χώρας, να υπερασπίζει την Εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας». 
Αξιωματικοί και οπλίτες που στιγματίστηκαν για δεκαετίες από τα εγκλήματα της Χούντας του Παπαδόπουλου και Ιωαννίδη. Ολοκληρωτικά καθεστώτα που βίασαν την δημοκρατία σε Ελλάδα και Κύπρο και έδωσαν την ευκαιρία και στους Τούρκους να πράξουν το ίδιο με τα στρατεύματά τους στη μαρτυρική νήσο.
Αξιωματικοί και οπλίτες που είναι βέβαιο ότι θα δώσουν και την τελευταία ρανίδα του αίματος τους για να αμυνθούν σε κάθε εξωτερική απειλή, θυσιαζόμενοι από την ειρήνη.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας που ηγούνται των ένδοξων Ενόπλων Δυνάμεων και υπερασπίζονται τη δημοκρατία στη χώρα μας είναι βέβαιο ότι μάχονται ανιδιοτελώς για να κρατήσουν αξιόμαχο τον αμυντικό μηχανισμό της κοινωνίας μας σε κάθε απειλή στα σύνορα της Ελλάδας. 
Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με την Ελληνική Αστυνομία που είναι επιφορτισμένη με τη δημόσια τάξη και την εξασφάλιση της ειρήνης και της σταθερότητας στο εσωτερικό της χώρας.
Ενωμένοι και δημοκρατικοί όλοι μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο από Δευτέρα που ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά του εκτάκτως κηρυχθέντος δημοψηφίσματος θα απαιτήσει κόπο και ιδρώταγια την ευημερία του λαού μας. 
Η ατυχής και αμφίσημη σήμερα δήλωση του Υπουργού Άμυνας κ.Καμμένου, που αντιμετωπίζει ζωτική απειλή στο εσωτερικό του κόμματος του, παρουσία του Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ.Τσίπρα, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό δεν μπορεί παρά να υπονοεί τα ευεργετικά αποτελέσματα ενός ισχυρού Ελληνικού Στρατού που παραμένει στους Στρατώνες μέχρι κάποιος ανόητος να απειλήσει την εδαφική ακεραιότητα της χώρας ή δυστυχώς να υποδηλώνει άγνοια εκ μέρους του για την επίσημη αποστολή του Στρατού.
Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν μπορεί να ταυτίσει τους όποιους Ανεξάρτητους Έλληνες έχουν απομείνει με εθνικοσοσιαλιστικά κόμματα της Βουλής που θα καλωσόριζαν το Στρατό στους δρόμους της Αθήνας να περιπολεί και να ελέγχει την κυκλοφορία κατά τις νυκτερινές ώρες.
Ο κ.Καμμένος και ο σύντροφος Αλέξης οφείλουν να μην παίζουν με τη φωτιά και τις λέξεις καθόσον πίσω από κάθε Αξιωματικό και Υπαξιωματικό του Ελληνικού Στρατού κρύβεται μία ζωή και μία οικογένεια αφοσιωμένες στην ελευθερία, τη Δημοκρατία και την προσφορά προς την Πατρίδα καθημερινά.
Για τον αναμφισβήτητα πατριώτη και συνήθως παρορμητικό κ.Καμμένο πάντως δεν θα έβλαπτε και μία δημόσια διευκρίνηση, πριν το χάραμα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και όσων κακοπροαίρετων εννόησαν με τη δήλωσή του ότι ο Ελληνικός Στρατός μπορεί να γίνει Στρατός κατοχής του Συντάγματος και της Δημοκρατίας της χώρας... 
 
thedayaftergr.blogspot.gr