Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Νέα συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» το απόγευμα

Νέα συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» το απόγευμα 

Ανεξάρτητα από τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής, η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη» καλεί τους πολίτες να δώσουν βροντερό παρών στη νέα συγκέντρωση

Νέα συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 19:30 στο Σύνταγμα η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη».
Στη σελίδα τους στο Facebook οι επικεφαλής της κίνησης, που απηύθυναν πρόσκληση μέσω του κοινωνικού δικτύου, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Μένουμε Ευρώπη και δεν το διαπραγματευόμαστε».

Συγκεκριμένα γράφουν «η πατρίδα μας βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και η παραμονή της στην Ευρώπη κρίνεται τελεσίδικα την Κυριακή».

«Οι στιγμές είναι κρισιμότατες και οι ευθύνες όλων μας απέναντι στην ιστορία τεράστιες. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιτρέψουμε να χαθεί η μεγαλύτερη κατάκτηση από το τέλος της χαμένης δεκαετίας των πολέμων. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιστρέψουμε στο παρελθόν που θέλουν κάποιοι με δόλιους τρόπους να μας επιβάλλουν», αναφέρουν.

Και συνεχίζουν: «Απαιτούμε να τηρηθούν όλες οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για άμεση και δίκαιη συμφωνία, που δεν θα πλήττει τους ασθενέστερους και θα ξαναβάλει μπροστά την παραγωγική μηχανή της χώρας, που τώρα αιμορραγεί».

«Ο χρόνος που χάθηκε μας κόστισε ήδη πολλά. Καλούμε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής να δώσουν το βροντερό παρών την Πέμπτη στις 7:30 στο Σύνταγμα. Μένουμε Ευρώπη και δεν το διαπραγματευόμαστε. Ελλάδα Ευρώπη Δημοκρατία», καταλήγουν.
Ελλάδα Ευρώπη Δημοκρατία

Μετά την εκδήλωση ξεκινάει η νυχθημερόν διαμαρτυρία εν αναμονή της συμφωνίας: https://www.facebook.com/events/976174765749584/. Αναλαμβάνουμε βάρδιες!

Βρείτε όλες τις εκδηλώσεις του «Μένουμε Ευρώπη» και άλλα στοhttps://www.facebook.com/notes/ageor/menoume-evropi-upcoming-rallies/1001734479871264


Σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα καλούν επίσης οι υποστηρικτές του «Όχι», την Παρασκευή στις 19:30, με βασικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τη δημοκρατία». Όπως αναφέρουν μέσω Facebook «καλούμε τους πολιτικούς του "ΝΑΙ" να σεβαστούν την απόφασή μας και να την στηρίξουν, είναι υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα».