Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή LIVE από τον Βόλο



Με γκολ από τα αποδυτήρια η Παναχαϊκή προηγείται μεσα στο Βόλο του τοπικού Ολυμπιακού ύστερα από προσωπική ενέργεια του Λυμπέρη Στεργίδη στο 3, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-1
Σουτ στο 14΄εν κινήσει του Διαμαντόπουλου από κοντά και 1-1 ο Ολυμπιακός Βόλου!
Τα γκολ στο Βόλο μπαίνουν βροχή . Στο 24'  ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε χέρι του Άλμπα, ο Διαμαντόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και απ' την άσπρη βούλα έκανε την ανατροπή!
Στο 29΄ο  ο Γκαντιάγκα πιάνει στον... ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού,  μπαίνει... σφήνα και  με σουτ ισοφρίζει για την Παναχαική στο 2-2!
 Χατ-τρικ απ' τον Διαμαντόπουλο στο 30΄ , που γύρισε ωραία το σώμα του κι εκτέλεσε άψογα!
 Στο 37΄ απούσα η άμυνα της Παναχαϊκής, με τον Μπιτάνγκ να ξεφεύγει (από κεφαλιά-ασίστ του Διαμαντόπουλου) να φεύγει φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να γράφει το 4-2!
Άστοχη έξοδος του Κολίτσι, στο 68΄ ο Καρβουνιάρης πιάνει από κοντά την κεφαλιά και μειώνει σε 4-3!


Ολυμπιακός Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Καρράς (86΄Κεσίδης) , Μπουτίζκος, Μπάρμπας (46΄ Ρόκας), Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Σκοπελίτης ( 64΄ Ζέρης) , Διαμαντόπουλος.

Παναχαϊκή (Δ. Σπανός): Παπαδόπουλος, Μπουντόπουλος (46΄ Καρβουνιάρης), Στεργίδης , Άλμπι (46΄ Κορέτα), Κάργας, Χούσα, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Γκαντιάγκα, Μαρουκάκης, Μασούρας.