Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

H ημερίδα του Σύριζα στο Λουτράκι με θέμα: "ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ".



                                                          ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ
   ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ  ΜΕΛΩΝ  ΣΥΡΙΖΑ   ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 
                                        
Εμφάνιση DSC01806.JPG
Στα πλαίσια  της προσπάθειας που καταβάλει η κυβέρνηση μας για  την  ανασυγκρότηση της οικονομίας  της χώρας ,                   η οργάνωση  μας πραγματοποίησε την Κυριακή 21/6/2015  Ημερίδα  με θέμα : <<  ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ  ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  ΤΟΥ  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ >>.

Εμφάνιση DSC01803.JPG
Οι  ομιλητές :  α)  Γ. Γ  του  Υπουργείου  Τουρισμού Κος  ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  και  β)  η Πρόεδρος  του ΕΟΤ Κα ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΕΛΙΣΑΒΕΤ ,                                              επισήμαναν  την νέα εποχή της διακυβέρνησης   ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  με στόχο την όσο  το  δυνατόν μεγαλύτερη  συμμετοχή  του Τουριστικού προϊόντος στην αύξηση του Εθνικού εισοδήματος  και ιδιαίτερα  για το Λουτράκι  μας  την όσο το δυνατόν  πιο ολοκληρωμένη ανάπτυξη  του ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ – ΘΕΡΜΑΛΙΣΤΙΚΟΥ  Τουρισμού.
γ)  Ο Κος ΑΡΗΣ  ΤΟΛΙΟΣ  μέλλος της επιτροπής Τουρισμού  του ΣΥΡΙΖΑ  ανέπτυξε  τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού  και τα οικονομικά οφέλη για την τοπική  κοινωνία.
δ)  Ο Κος  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ   ΖΗΣΗΣ  Dr. Υδρολογίας  μέλος της Παγκόσμιας  επιτροπής  Θερμαλισμού, επισήμανε τα  προβλήματα της νομοθεσίας της χώρας μας σε σχέση  με την Παγκόσμια  και Ευρωπαϊκή πραγματικότητα  που λειτουργούν ως τροχοπέδη στην ανάπτυξη.
Εμφάνιση DSC01813.JPG
ε)  Ο Κος  ΚΟΦΙΝΑΣ  ΗΛΙΑΣ  Ιατρός μας ανέπτυξε την αξία της θερμαλιστικής αγωγής  και τα οφέλη στην ανάπτυξη του θερμαλιστικού τουρισμού   από την ένταξη του θερμαλισμού   στο  σύστημα της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας βάση της   24/2011  Κοινοτικής Οδηγίας.
Η συμμετοχή  του κόσμου καθώς και  οι  ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις των παρευρισκομένων , παραγόντων του  Τουρισμού και  μη , δείχνουν ότι έχει γίνει  κατανοητό πλέον από  όλους  ότι πρέπει να προχωρήσουμε και  να ολοκληρώσουμε  την ανασυγκρότηση όλων των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού που μπορούν  να αναπτυχτούν στην περιοχή του Δήμου  μας για να βοηθήσουν στην οικονομική ανάκαμψή του.
Η προσπάθεια συγκέντρωσης προτάσεων για την επίτευξη  της καλύτερης  ανασυγκρότησης του ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ προϊόντος στον δήμο μας μόλις άρχισε και  καλούμε όλους  που αγαπούν  αυτόν τον τόπο να συμμετάσχουν ενεργά και  να  καταθέσουν τις προτάσεις  τους  στους Υπεύθυνους της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ για να μελετηθεί όλο αυτό  το  υλικό  και σε νέα δημόσια συζήτηση να καταλήξουμε από κοινού με  όλους  σας στις πιο σωστές για την τουριστική ανασυγκρότηση  του Δήμου μας προτάσεις .                                                                                  
Εμφάνιση DSC01809.JPGΕυχαριστούμε την Δημοτική  αρχή του Κου ΓΙΩΡΓΟΥ  ΓΚΙΩΝΗ  που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας και παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια  για  την διεξαγωγή  αυτής της  Ημερίδας. Επίσης ευχαριστούμε το Δ.Σ. της Τουριστικής Α.Ε. για την παραχώρηση της αίθουσας στο S P A. Η ευγνωμοσύνη μας είναι  τεράστια για  την  αγόγγυστη  βοήθεια που μας παρείχαν  οι εργαζόμενοι του Δήμου και της Λουτράκι  Α.Ε.    Τέλος ευχαριστούμε  τους κκ ΜΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  ΓΙΩΡΓΟ  για την βοήθεια τους ώστε να είναι άριστη η φιλοξενία  των εισηγητών  και των ακροατών της Ημερίδας .          

                                                                  Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ