Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Δημοψήφισμα: Βενιζέλος για Παυλόπουλο – "Όποιος έχει τα γένια, έχει και τα χτένια"

Δημοψήφισμα: Βενιζέλος για Παυλόπουλο – `Όποιος έχει τα γένια, έχει και τα χτένια`Την ώρα που όλοι περιμένουν μια λέξη για το δημοψήφισμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και ενώ διαψεύδονται οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει περί παραίτησής του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε μια δήλωση για τον ΠτΔ που θα συζητηθεί!

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στη Βουλή ρωτήθηκε για τα περιθώρια που είχε να παρέμβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Είναι φίλος μου και τον αγαπώ αλλά όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια», απάντησε.

Όλα αυτά ενώ τις τελευταίες ώρες άρχισε να... σέρνεται μια φήμη ακόμη και για το ενδεχόμενο παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Πριν πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας τις διαψεύσουν κατηγορηματικά, κάτι ανάλογο είχε κάνει η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Είναι θεσμικά ενήμερος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την πρόεδρο της Βουλής για τη δρομολόγηση των συνταγματικών διαδικασιών που έχουν δρομολογηθεί για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τονίζοντας ότι «αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί για να μην σέρνεται ως υπαινιγμός ότι μπορεί να σταματήσει τη διαδικασία».

newsit.gr