Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Σεμινάριο για την ενίσχυση της ικανότητας Διαπραγμάτευσης Επιχειρηματιών από το Corinthian Cluster & την LPS

Εμφάνιση Logo Corinthian Cluster.jpg


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Το Δίκτυο Νέων Επιχειρηματιών Κορινθίας (Corinthian Cluster) σε συνεργασία με την εταιρεία LPS Consultants πραγματοποιεί δίωρη εκπαίδευση με θέμα «Επιτυχημένες Διαπραγματεύσεις». Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί  στην Κορινθία την Τετάρτη 03/06/2015 και ώρα 19:00 στο Xanadu bar & forum (Ποσειδώνος 79, Λουτράκι).
Εμφάνιση seminario-cluster.jpg
Η LPS Consultants είναι μια ευέλικτη εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων με έδρα την Κόρινθο και  εξειδίκευση στους τομείς των Προμηθειών, Αποθήκευσης & Διανομής (Logistics) καθώς και Οργάνωσης Παραγωγής. Η LPS στο πλαίσιο υποστήριξης των επιχειρήσεων της Κορινθίας πραγματοποιεί σεμινάριο διάρκειας δύο ωρών με θέμα το πώς μπορούμε να πραγματοποιούμε «Επιτυχημένες διαπραγματεύσεις». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία μέρη, που αφορούν (α) τα «Κλειδιά των επιτυχημένων Διαπραγματεύσεων», (β) πώς να διαβάζουμε την «Γλώσσα του Σώματος» και (γ) τι χρειάζεται να γνωρίζουμε όταν βρισκόμαστε σε «Διεθνείς Διαπραγματεύσεις» με ανθρώπους άλλης κουλτούρας.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη ευκαιρία να πάρουν απλά και άμεσα εφαρμόσιμα εργαλεία που θα τους δώσουν την δυνατότητα να αναπτύξουν και να διευρύνουν τις διαπραγματευτικές τους ικανότητες καθώς και να συζητήσουν προβληματισμούς και δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει στην  προσπάθεια τους να επιτύχουν συμφέρουσες συμφωνίες.
Εισηγήτρια του Σεμιναρίου θα είναι η εκπρόσωπος της LPS Consultants κα Σύλβια Καραντάνη, με πολυετή εμπειρία στις εγχώριες και διεθνείς διαπραγματεύσεις.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε ηλεκτρονικά τη φόρμα στο http://corinthiancluster1.eventbrite.com/. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την LPS Consultants στο info@lps-consultants.com ή τηλεφωνικά στο 2741 600706.