Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΙΑ «ΔΟΛΟΜΑ» ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

«Κράχτης» του Κούγια έχει καταντήσει τελικά ο αρχηγός αποστολής της Παναχαϊκής και κατά σύμπτωση δήμαρχος Κορινθίων Αλ Πνευματικός.
Γυρίζοντας από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Χαλκιδική –που το συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο για να κάνει και τον αρχηγό αποστολής της Παναχαϊκής στον αγώνα με τον Ηρακλή-αφιέρωσε ολόκληρη συνέντευξη τύπου όχι για να μιλήσει για τα σοβαρά θέματα που απασχόλησαν την τοπική αυτοδιοίκηση στο συνέδριο της , αλλά για να επιτεθεί στην αντιπολίτευση του Δήμου επειδή δεν δείχνει  συναίνεση ώστε να φωνάξει κι αυτή «ΖΗΤΩ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ »!

Προσπάθησε να πείσει τους Κορίνθιους πόσο ευεργετικό για την Κόρινθο θα είναι να έρθει η Παναχαϊκή εδώ , που «θα έρχονται χιλιάδες φίλαθλοι από άλλες πόλεις ,θα τρώνε θα πίνουν και θα διασκεδάζουν »(όπως το διαβάζεται!!)
Ως γνήσιος «κράχτης» του Κούγια κάλεσε όλους τους Κορίνθιους να πάνε στο γήπεδο της Κορίνθου στο οποίο θα παίζει η Παναχαϊκή!
Μάλιστα είπε και το «πολύ ευχάριστο» για την πόλη:
Ότι τον εξουσιοδότησε ο κ. Κούγιας (οποία μεγαλοψυχία)να καλέσει τα παιδιά νηπιαγωγείου, δημοτικού , Γυμνασίου και Λυκείου να έρθουν να μπουν τζάμπα στο γήπεδο.
Αυτό δηλαδή που κάνει η Εθνική Ελλάδος για να μην φαίνεται άδειο το γήπεδο και μήπως κοντά στα παιδιά έρθει και κανένας μπαμπάς στο γήπεδο!
Βέβαια ο Πνευματικός δεν είπε κουβέντα για την αποκάλυψη της sfedona.gr ότι το 2011 ο κ.Κούγιας ονόμαζε το περιβάλλον του «βόθρο»!
Ξέχασε να απαντήσει στις δηλώσεις Κούγια ότι η φανέλα της Παναχαϊκής θα γράφει στο στήθος ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ! Θα είναι δηλαδή σπόνσορας ο Δήμος Κορινθίων;;!!
Άραγε ο κ. Φαρμάκης θα πάει στο γήπεδο να χειροκροτήσει τον κ. Κούγια;
Δυστυχώς ο κ.Πνευματικός με τη εν γένει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε μεγάλο κατήφορο και με φρένα σπασμένα!
Το ειδύλλιο Κούγια-Πνευματικού –θυμηθείτε μας- θα καταλήξει σε οικτρό  ναυάγιο!
Το ζητούμενο είναι να μην την έχει πληρώσει η Κόρινθος και οι Κορίνθιοι!

ΛΕΩΝ Ο ΣΟΦΟΣ

sfedona.gr