Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ κ. ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΛΛΙΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ



Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κος Πελοπίδας Καλλίρης σχετικά με την τελετή  «ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ» του Νομού μας, σήμερα 8 Μαΐου 2015 στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πολλές εκδηλώσεις γίνονται εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής προστασίας.
Η σημερινή λιτή εκδήλωση δεν είναι μία παραπάνω.
Ως εκπρόσωποι της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας είμαστε εδώ σήμερα για να βραβεύσουμε τους άξιους έναν - έναν προσωπικά για την ανιδιοτελή προσφορά σας.
Σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, σε μία περίοδο πολύ δύσκολη για όλους μας καθώς και για την πατρίδα μας συμβάλλετε και αναπληρώνετε τα κενά που δημιουργεί η αδυναμία του κράτους μας.
Για όλους εμάς, η εθελοντική προσφορά δεν είναι ένας απλός όρος, είναι στάση ζωής, δίνοντάς της έτσι νέο περιεχόμενο.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας δηλώνει προς όλους εσάς ότι θα σταθεί έμπρακτα δίπλα σας προσπαθώντας να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής σας προσφοράς στους συμπολίτες μας και στην Περιφερειακή μας ενότητα.»

Γραφείο Τύπου
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ