Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Παναχαϊκή: Επικεφαλής της αποστολής ο Δήμαρχος Κορίνθου; Ο ίδιος το διέψευσε, αλλά η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι θα είναι

Παναχαϊκή: Επικεφαλής της αποστολής ο Δήμαρχος Κορίνθου; Ο ίδιος το διέψευσε, αλλά η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι θα είναιΟ Δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός διέψευσε ότι θα είναι αρχηγός της αποστολής της Παναχαϊκής στο ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή, αλλά η ΠΑΕ ανακοίνωσε το αντίθετο. Αναλυτικά:
«Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κορίνθου κ. Αλέξανδρο Πνευματικό θα αγωνισθεί η Π. Γ. Ε. – ΚΟΡΙΝΘΟΣ στο ντέρμπι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για τα Play-off. Στα αποδυτήρια του Καυτατζογλείου σταδίου θα βρεθεί ο Δήμαρχος Κορίνθου πριν τον αγώνα μαζί με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Π. Γ. Ε. – ΚΟΡΙΝΘΟΣ για να μιλήσουν και εμψυχώσουν τους παίκτες».
 Κατά τα άλλα με αρκετά προβλήματα αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Παναχαϊκής, όπου αύριο Σάββατο (9/5, 19:00) θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή που επιδίωξή του είναι το τρίτο τρίποντο σε ισάριθμα ματς, ώστε να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην άνοδο..
Ο «κοκκινόμαυροι» θα διεκδικήσουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στα πλέι οφ, όμως ο Δημήτρης Σπανός θα πρέπει να βρει λύσεις για τις απουσίες. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κάργας, αλλά και οι στόπερ Καρβουνιάρης, Σούλης. Από ίωση ταλαιπωρούνται οι Πατινιώτης, Μαζιώτης, ενώ στη Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψε και ο τερματοφύλακας, Κλεάνθης Παπαδόπουλος.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι Γεωργακόπουλος, Δήμιζας, Ασίγκμπα, Άλλα, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Στεργίδης, Γκαντιάγκα, Φουρλάνος, Τρίγκας, Χούσα, Χαρτσιάς, Μαρουκάκης, Μασούρας, Κορέτα, Κυβελίδης, Χοτζάλι και Μπουντόπουλος.