Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝ/ΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕΤΤ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με την εντολή παραίτησης του Αν/τη Υπουργού κ. Χρ. Σπίρτζη προς τα μέλη της Διοίκησης της ΕΕΤΤ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για την απαίτηση του Αν. Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζη,  με έγγραφη  εντολή του, να παραιτηθούν τα μέλη του Δ.Σ. της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για Ανεξάρτητη Αρχή, νομοθετικά κατοχυρωμένη, η οποία ελέγχεται από τη Βουλή των Ελλήνων και ρυθμίζει, εποπτεύει και ελέγχει την αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών και την αγορά παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.
Είναι πασιφανές πλέον, ότι ο κ. Σπίρτζης στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ από τους ΣΥΡΙΖΑ, προβαίνει σε μια ακόμα αυταρχική και εκτός θεσμικού πλαισίου πράξη προς ικανοποίηση προειλημμένων αποφάσεων.