Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Νεο επεισόδιο στη Βουλή! Έξαλλη η Βαγενά ορμάει προς τον Λοβέρδο! ΦΩΤΟ

Ακόμα ένα επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά έγινε σήμερα στην Βουλή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά εξοργίστηκε και στράφηκε κατά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, σηκώθηκε από τη θέση της και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου.
Το επεισόδιο κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός και είναι πολύ έντονο. Η κα Βαγενά εξοργισμένη κατευθύνεται απειλητικά προς τον Ανδρέα Λοβέρδο!

Όλα έγιναν την ώρα που στο βήμα ήταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Εκείνη την ώρα η κα Βαγενά έξαλλη άρχισε να φωνάζει και παρά τον συνάδελφό της που πρπσπαθούσε να την συγκρατήσει έφτασε μέχρι τα έδρανα που καθόταν ο κ. Λοβέρδος.

Ο διάλογος με τον κ. Λοβέρδο ήταν έντονος και μάλιστα φώναζε στην κα Βαγενά «να σας μαζέψουν» με εκείνη να ανταπαντά «εσάς να μαζέψουν».

Μάταια προσπαθούσε η αντιπρόεδρος της Βουλής να την ηρεμήσει, ώστε να σταματήσει να φωνάζει και να συνεχίσει την τοποθέτησή του ο κ. Βενιζέλος.

Στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζεται η κυρία Βαγενά, φανερά εκνευρισμένη, την ώρα που συνάδελφοί της προσπαθούν να τη συγκρατήσουν και να την ηρεμήσουν, την ώρα που κινείται κατά του Ανδρέα Λοβέρδου.