Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Δυστυχώς τη μέθοδο του κρύου ντους συνέχισε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας στην τηλεοπτική του εμφάνιση στον Νίκο Χατζηνικολάου, που κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να κατανοήσουμε ποιο είναι επιτέλους το σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας.

Ο κ.Τσίπρας είπε την δική του αλήθεια που δυστυχώς δεν πείθει ούτε τους ψηφοφόρους του πια και πολύ περισσότερο ούτε τους εταίρους μας στην Ευρωζώνη. Απέκρυψε την αλήθεια για την παράλληλη ζωή της ελίτ της χώρας εις βάρος του λαού, υπερασπίστηκε όλες τις συντάξεις και μισθούς κλείνοντας το μάτι στις παχυλές απολαβές του Δημοσίου και ευαισθητοποιήθηκε για το ΦΠΑ της Νισύρου χωρίς όμως να αναφέρει τα καρτέλ που κρατούν τις τιμές της ψηλά.

Δυστυχώς δεν στέκει γερά στα πόδια του αν και νέος καθόσον ποιος ο λόγος για δημοψηφίσματα που καταργούν το μέγιστο όλων, τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Δημοψήφισμα ισοδυναμεί με κατάθεση εντολής, ισοδυναμεί με αποτυχία τήρησης των προεκλογικών του δεσμεύσεων, με ανοικτό ακόμη και το ερώτημα για παραπλάνηση του λαού και επιδίωξη διχασμού.

Ποιο δημοψήφισμα στο 80% που επιθυμεί παραμονή στο ευρώ, το ΝΑΤΟ και τη Δύση. Μόνο δημοψήφισμα αποποίησης ευθύνης μπορεί να γίνει, δυστυχώς.

Ας αφήσουμε τις υπεκφυγες ως λαός έστω αυτή την ύστατη στιγμή. Ας προστατεύσουμε τους ανήμπορους ακόμα και τους άσωτους και ας θεμελιώσουμε αυτή χώρα πάλι χωρίς να την ξεχερσώσουμε.

Ας συμφωνήσουμε κ.Τσίπρα σε αυτά που μας ενώνουν και ας δεχθούμε ότι με τα δανεικά χρήματα δεν μπορούμε να είμαστε αφέντες. Ας είμαστε συνεταίροι μήπως δουλέψει και η νεολαία μας, επιτέλους. Μήπως οι παχυλές συντάξεις σταματήσουν να είναι η κινητήριος δύναμη μίας παρά φύση κοινωνίας...
 
 /thedayaftergr.blogspot.gr