Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

O Kώστας Κόλλιας περιοδεύει το απόγευμα στα χωριά του Δήμου Ξυλοκάστρου - ΕυρωστίνηςΜε επιτυχία συνεχίστηκε χθες η περιοδεία του Βουλευτή Κορινθίας κ. Κώστα Κόλλια σε χωριά του Δήμου Βέλου Βόχας. Ο κ. Κόλλιας επισκέφθηκε διαδοχικά το Χαλκί, το Σουληνάρι, το Καλέντζι, το Βοχαϊκό, το Μπολάτι και το Βραχάτι, όπου τα καφενεία ήταν γεμάτα και η υποδοχή θερμή.
Εμφάνιση 080115 VOXAIKO.JPGΣτο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκαν και πάλι τα αγροτικά ζητήματα, για τα οποία ο κ. Κόλλιας ενημέρωσε τους παραγωγούς για τις παρεμβάσεις που έχει πραγματοποιήσει σε θέματα που τους ενδιαφέρουν, καθώς και για τις τρέχουσες εξελίξεις. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μείωση της φορολόγησης του αγροτικού εισοδήματος, με την εφαρμογή ενιαίου συντελεστή 13% για τα εισοδήματα από το χωράφι και τη λαϊκή.
Επισήμανε τη δέσμευση του πρωθυπουργού, την οποία επανέλαβε ο Αντώνης Σαμαράς πριν από πέντε ημέρες στη Λάρισα, ότι δεν πρόκειται να φορολογηθούν οι αγροτικές επιδοτήσεις, και τόνισε ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία παρακράτηση στην ενιαία ενίσχυση χωρίς τη συναίνεση του παραγωγού.
Ο κ. Κόλλιας συνεχίζει την περιοδεία του το απόγευμα της Παρασκευής σε χωριά της παραλίας Ξυλοκάστρου.

            ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ
           ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :   Παρασκευή     9-1-2015
ΠΕΡΙΟΧΗ
ΩΡΑ

ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ


17:30

ΠΙΤΣΑ

18:00

Κ.ΛΟΥΤΡΟ


18:30

ΚΑΜΑΡΙ


19:00

ΣΥΚΙΑ


19:30

ΓΕΛΙΝΙΑΤΙΚΑ


20:00

ΜΕΛΙΣΣΙ


20:30