Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Μάχες στη Κόρινθο γιά τον άτυπο τίτλο του "πρωταθλητή χειμώνα". ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ & ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg31jM5yFm-piI3Vvb7XyRQpnLnkGydV45wJ7bfEq_-NkkjWe7ogbu97ULMd8Y0zV12A78Bz3V8yWcYxCtVBBc77EDyEiHBhOTjjdqwMt7hvEaVkRnJUgV3IaS6SnrMuAUEe7MLL8EQZ5mP/s320/%CE%93%CE%A6.jpg
Με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής  πέφτει αύριο  η αυλαία του πρώτου γύρου , στο πρωτάθλημα της Α1 Κορινθίας. Μία αγωνιστική που θα αναδείξει τον άτυπο "πρωταθλητή χειμώνα" στην Κορινθία, Τίτλο που διεκδικούν τόσο ο πρωτοπόρος ΑΟ Ζευγολατιου όσο και  η Κόρινθος 2006 που τον ακολουθεί στον πόντο. Η ομάδα του Ζευγολατιού στο ντέρμπι της ημέρας θα αγωνιστεί εκτός έδρας σε δύσκολο αγώνα κόντρα στην Κόρινθο, ενώ η Κόρινθος 2006 στο Συνικοισμό αναμένεται  να περάσει εύκολα το εμπόδιο του Σπαθοβουνίου.
Στο Δερβένι , ο Αστέρας, στην τελευταία στροφή του πρώτου γύρου αντιμετωπίζει τον Κύψελο, ενώ στο Βέλο η τοπική Ελλάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.
Την ίδια ώρα δοκιμασία περιμένει  Θύελλα Πετρίου και Πανκαμαριακό που αγωνίζονται  εκτός έδρας κόντρα σε Τενεάτη Αθικίων και Αγίους Θεοδώρους, αντίστοιχα.
Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός με στόχο τη νίκη υποδέχεται τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου , ενώ στο Ξυλόκαστρο ο ουραγός Ηρακλής υποδέχεται τον Πέλοπα Κιάτου.

Η 15η αγωνιστική
 ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 
 ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ- ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ  
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ.
 ΤΕΝΕΑΤΗΣ -ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ  
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ  
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ -ΠΕΛΟΠΑΣ KIATOY