Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ποιοι είναι οι νέοι βουλευτές, ποιοι μένουν εκτός – Όλα τα ονόματα (πίνακας)

Τους βουλευτές από όλη την Ελλάδα που θα απαρτίσουν τη νέα Βουλή σας παρουσιάζει η aftodioikisi.gr. Εκτός Βουλής φαίνεται πως μένουν πολλοί μέχρι πρότινος βουλευτές, λόγω της αλλαγής των συσχετισμών δυνάμεων εντός του κοινοβουλίου.
Δείτε αναλυτικά τους νέους βουλευτές ανά εκλογική περιφέρεια:

Στην Α’ Αθηνών ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πέντε έδρες, τις οποίες καταλαμβάνουν οι Αλέξης Τσίπρας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Γαβριήλ Σακελλάρίδης, Γιάννης Βούτσης και Νικόλας Φίλης. Σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας δεν πάρει την έδρα στη συγκεκριμένη περιφέρεια, εκλέγεται και η Μαρία Μπόλαρη. Τις τέσσερις έδρες της ΝΔ παίρνουν οι Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Βασίλης Κικίλιας, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Νικήτας Κακλαμάνης. Τρίτο κόμμα έρχεται το Ποτάμι που παίρνει μία έδρα, αυτή του Σπύρου Λυκούδη. Την έδρα της Χρυσής Αυγής παίρνει ο Νίκος Μιχαλολιάκος και του ΚΚΕ η Λιάνα Κανέλλη. Τη μία έδρα των ΑΝΕΛ καταλαμβάνει η Έλενα Κουντουρά, ενώ του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Σκανδαλίδης.
Στη Β΄Αθηνών ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει μέχρι στιγμής 19 έδρες, τις οποίες καταλαμβάνουν οι: Γιάννης Βαρουφάκης, Γιάννης Δραγασάκης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Όλγα Βαλαβάνη, Δημήτρης Στρατούλης, Νίκος Παππάς, Νίκος Χουντής, Ευκλείδης Τσακαλωτός, Γιώργος Δημαράς, Γιάννης Μπαλάφας, Νίκος Ξυδάκης, Θεανώ Φωτίου, Βασιλική Κατριβάνου, Χαρά Καφαντάρη, Δημήτρης Βίτσας, Ελένη Αυλωνίτου, Αννέτα Καββαδία, Στάθης Παναγούλης και Κωνσταντίνος Ήσυχος.
Η Νέα Δημοκρατία παίρνει 11 έδρες, αυτές των Νίκου Δένδια, Κυριάκου Μητσοτάκη, Άδωνι Γεωργιάδη, Κωστή Χατζηδάκη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Γιώργου Κουμουτσάκου, Άννας Καραμανλή, Σοφίας Βούλτεψη, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και Γεράσιμου Γιακουμάτου. Εκτός μένουν οι πρώην υπουργοί Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος και Γιάννης Μιχελάκης.
Τρίτο κόμμα έρχεται το Ποτάμι, το οποίο όπως δείχνουν τα πράγματα καταλαμβάνει τέσσερις έδρες, τις οποίες παίρνουν οι Γρηγόρης Ψαριανός, Χάρης Θεοχάρης, Γιώργος Αμυράς και Αθηνά Δρέττα. Το ΚΚΕ βγάζει τρεις βουλευτές, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Θανάση Παφίλη και τον Χρήστο Κατσώτη. Η Χρυσή Αυγή εκλέγει επίσης τρεις βουλευτές, τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Γιώργο Γερμενή και τον Ηλία Παναγιώταρο. Αν ο πρόεδρος του κόμματος επιλέξει την έδρα του στην Α΄Αθήνας, τότε εκλέγεται και η Ελένη Ζαρούλια. Για τους ΑΝΕΛ εκλέγονται ο Πάνος Καμμένος και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ενώ για το ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Στην Α’ Πειραιώς ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τρεις βουλευτές, τους Θοδωρή Δρίτσα, Ελένη Σταματάκη και Στάθη Λεουτσάκο. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Κων/νος Κατσαφάδος, Από τη Χρυσή Αυγή ο Νίκος Κουζηλός και από το  Ποτάμι η Σταυρούλα Αντωνάκου.
Στη Β’ Πειραιώς τις τρεις έδρες του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνουν οι Παναγιώτης Λαφαζάνης, Νίνα Κασιμάτη και Ευγενία Βαμβακά, ενώ από τη ΝΔ εκλέγεται μόνο ο Γιάννης Τραγάκης. Από το ΚΚΕ εκλέγεται η Διαμαντώ Μανωλάκου, από τη ΧΑ ο Γιάννης Λαγός, από τους ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος, από το Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης (ο οποίος αν δεν πάρει τη συγκεκριμένη έδρα ακολουθείται από τον Νίκο Ορφανό).
Στην Αττική ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει έξι έδρες, οι οποίες καταλαμβάνονται από τους Αλέξη Μητρόπουλο, Νάσο Αθανασίου, Γιώργο Πάντζα, Γιάννη Δέδε, Παναγιώτη Σκουρολιάκο και Ελένη Σωτηρίου. Από τη ΝΔ εκλέγονται οι Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος και Αθανάσιος Μπούρας. Από τη Χρυσή Αυγή εκλέγεται ο Ηλίας Κασιδιάρης και από το Ποτάμι ο Γιώργος Μαυρωτας. Από τους ΑΝΕΛ εκλέγεται ο Παύλος Χαϊκάλης και από το ΚΚΕ Ιωάννης Γκιόκας. Τέλος, από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται η Εύη Χριστοφιλοπούλου.
Στην Αιτωλοακαρνανία ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τονΓιώργο Βαρεμένο και τη Μαρία Τριανταφύλλου, η ΝΔ τον Μάριο Σαλμά και τον Κώστα Καραγκούνη, Η ΧΑ τον Κων/νο Μπαρμπαρούση, το ΠΑΣΟΚ τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και το ΚΚΕ τον Νικόλαο Μωραϊτη.
Στην Αργολίδα, για τη ΝΔ εκλέγεται ο Γιάννης Ανδριανός, για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Κοδελάς, ενώ για τη ΧΑ ο Γιώργος Γαλέος. Εκτός μένει ο Γιάννης Μανιάτης, καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν παίρνει έδρα στην Αργολίδα.
Στην Αρκαδία, από τη ΝΔ εκλέγεται ο Κων/νος Βλάσης, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κων/νος Ζαχαρίας και από το ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Στην Άρτα, δύο έδρες παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και μία η Νέα Δημοκρατία. Τους περισσότερους σταυρούς (με διαφορά) παίρνουν ο Αλέξης Τσίπρας και η Όλγα Γεροβασίλη, με τρίτο (αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν επιλέξει τη συγκεκριμένη έδρα) τον Βασίλη Τσίρκα. Από τη ΝΔ, πρώτος με διαφορά σε σταυρούς είναι ο Γιώργος Στύλιος. Εκτός μένει ο Γιώργος Νταβρής.
Στην Αχαΐα, από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται η Μαρία Κανελλοπούλου, ο Βασίλης Χατζηλάμπρου και η Σία Αναγνωστοπούλου, από τη ΝΔ ο Ανδρέας Κατσανιώτης, από τους ΑΝΕΛ ο Νικόλαος Νικολόπουλος, από το Ποτάμι ο Ιάσων Φωτήλας και από τη ΧΑ ο Μιχαήλ Αρβανίτης. Εκτός μένει, φυσικά, ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού μολονότι έχει συγκεντρώσει περισσότερους σταυρούς από κάθε άλλο υποψήφιο οποιουδήποτε κόμματος στην Αχαΐα, το κόμμα του δεν μπαίνει στη Βουλή.
Στη Βοιωτία, τις δύο έδρες του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνουν οι Σταθας Ιωαννης  και Σκουμας Αθανασιος και της ΝΔ ο Μπασιακος Ευαγγελος. Στα Γρεβενά τη μία έδρα καταλαμβάνει η ΝΔ και  ο Κοψαχειλης Τιμολεων. Στη Δράμα, μία έδρα καταλαμβάνει η ΝΔ και ο Κυριαζιδης Δημητριος και μία ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Καραγιαννιδης Χρηστος. Από  το Ποτάμι εκλέγεται στη Δράμα ο Χαρακιδης Κυριακος.
Στην Ημαθία,  ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τρεις έδρες τις οποίες καταλαμβάνουν ο Κώστας Λαπαβίτσας, η  Ευφροσύνη Καρασαρλίδου  και ο Γεώργιος Ουρσουζίδης , ενώ αυτήν της ΝΔ καταλαμβάνει ο Απόστολος Βεσυρόπουλος. Εκτός μένει ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος.
Στα Δωδεκάνησα, από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Καματερος Ηλιας, Σαντορινιος Νεκταριος και Γακης Δημητριος, από τη ΝΔ  ο  Κονσολας Εμμανουηλ και από το ΠΑΣΟΚ ο Κρεμαστινος Δημητριος. Εκτός μένει η Μίκα Ιατρίδη (ΝΔ).
Στον Έβρο από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Καϊσας Γεωργιος, Γκαρα Αναστασια και Ριζος Δημητριος, ενώ από τη ΝΔ ο Δημοσχακης Αναστασιος. Εκτός μένει ο Γιώργος Ντόλιος στον Έβρο, αφού το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίζει έδρα.
Στην Εύβοια από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι  Αποστολου Ευαγγελος και Ακριωτης Γεωργιος, ενώ από τη ΝΔ ο Κεδίκογλου Σίμος. Από τη ΧΑ εκλέγεται ο Μιχος Νικολαος. Εκτός μένει ο Κώστας Μαρκόπουλος, καθώς στην Εύβοια η ΝΔ βγάζει έναν μόνο βουλευτή.
Στην Ευρυτανία εκλέγεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κωτσιας Θωμας και στη Ζάκυνθο επίσης από τον ΣΥΡΙΖΑ  ο Κοντονης Χαραλαμπος.
Στην Ηλεία εκλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Γεωργοπουλου-Σαλταρη Ευσταθια, Μπαξεβανακης Δημητριος και Μπαλαουρας Γερασιμος. Από τη ΝΔ την έδρα καταλαμβάνει ο Τζαβαρας Κωνσταντινος και από το ΠΑΣΟΚ ο Κουτσουκος Γιαννης.
Στο Ηράκλειο εκλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Μιχελογιαννακης Ιωαννης, Κριτσωτακης Μιχαηλ  και Βαρδακης Σωκρατης. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο  Αυγενακης Ελευθεριος και από το Ποτάμι ο Δανελλης Σπυριδων. Από το ΠΑΣΟΚ εκλέγεται ο  Κεγκερογλου Βασιλειος και από τους ΑΝΕΛ ο Δαμαβολιτης Κωστης. Το ΚΚΕ βγάζει βουλευτή Ηρακλείου τον Συντυχακη Εμμανουηλ.
Στη Θεσπρωτία εκλέγεται από τη ΝΔ ο Γιογιακας Βασιλειος και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κατσης Μαριος.
Στην Α’ Θεσσαλονίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι: Αμανατιδης Ιωαννης, Χαραλαμπιδου Δεσποινα ,Κουρακης Αναστασιος, Μηταφιδης Τριανταφυλλος, Τριανταφυλλιδης Αλεξανδρος, Τεκτονιδου Κυριακη και Γαϊτανη Ιωαννα. Από τη ΝΔ εκλέγονται οι Καραμανλης Κωνσταντινος, Γκιουλεκας Κωνσταντινος, Καλαφατης Σταυρος και Ραπτη Ελενη. Από τη ΧΑ την έδρα καταλαμβάνει ο Γρεγος Αντωνιος, από το Ποτάμι η Ταχιαου Χριστινα, από το ΚΚΕ ο Βαρδαλης Αθανασιος, από τους ΑΝΕΛ Ζουραρης Κωνσταντινος και από το ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Στη Β΄Θεσσαλονίκης εκλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Αμμανατιδου-Πασχαλιδου Ευαγγελια και ο Φαμελλος Σωκράτης. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο πρώην πρωθυπουργός Σαμαράς Αντώνης και ο Καραογλου Θεοδωρος. Από τη ΧΑ εκλέγεται ο  Γραικος Φωτιος και από το Ποτάμι ο Νυφουδης Νικολαος. Από τους ΑΝΕΛ βγαίνει η Ξουλιδου Σταυρουλα και από το ΚΚΕ η Γερασιμίδου Ελένη. Από το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ο Αρβανιτιδης Γεωργιος.
Στα Ιωάννινα από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Μαντας Χρηστος, Στεφος Ιωαννης, Τζουφη Μεροπη και Καραγιαννης Ιωαννης, ενώ από τη ΝΔ ο Τασουλας Κωνσταντινος. Εκτός μένει ο Μιχάλης Κασσής, αφού το ΠΑΣΟΚ δε βγάζει βουλευτή στα Ιωάννινα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα εκλέγει τους Εμμανουηλιδη Δημητριο, Ιωαννιδη Ηλια και την Τσανακα Αλεξανδρα. Η ΝΔ εκλέγει τον Παναγιωτοπουλο Νικολαο. Στην Καρδίτσα τις έδρες του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνουν οι Μιχαλακης Νικολαος, Λαππας Σπυριδων και η Κατσαβρια-Σιωροπουλου Χρυσουλα. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Τσιάρας Κων/νος.
Στην Καστοριά, την έδρα της ΝΔ καταλαμβάνει η Μαρία Αντωνίου, ενώ αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Διαμαντόπουλος.
Δεύτερη σε έδρες βγήκε στην Κέρκυρα η Άντζελα Γκερέκου που μένει έξω από τον Στέφανο Γκίκα. Δύο έδρες στην Κέρκυρα παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτους μέχρι τώρα τους Στέφανο Σαμοΐλη και Φωτεινή Βάκη.
Στην Κεφαλλονιά, η μοναδική έδρα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.
Στην Κοζάνη, τρεις έδρες παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με πρώτη μακράν σε σταυρούς τη Ραχήλ Μακρή, μπροστά από τους Ευγενία Ουζουνίδου και Δημήτρη Δημητριάδη. Την έδρα της ΝΔ θα καταλάβει ο Γιώργος Κασαπίδης. Έδρα στην Κοζάνη παίρνουν και οι ΑΝΕΛ και συγκεκριμένα ο Χαρίσιος Κατανάς. Εκτός μένει ο Πάρις Κουκουλόπουλος, αφού το ΠΑΣΟΚ δε βγάζει βουλευτή στην Κοζάνη.
Στο Κιλκίς εκλέγονται από τη ΝΔ ο Γεωργαντας Γεωργιος, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παραστατιδης Θεοδωρος και από τη ΧΑ ο Χατζησαββας Χρηστος.
Στην Κορινθία εκλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Ψυχογιος Γεωργιος, Θελεριτη Μαρια και Κουρεμπες Θεοφανης. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Δημας Χριστος.
Στις Κυκλάδες, εκλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νικόλαος Μάνιος και από τη ΝΔ με διαφορά ο Γιάννης Βρούτσης.
Στη Λακωνία, την έδρα της ΝΔ αναλαμβάνει ο Αθανάσιος Δαβάκης, του ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Αραχωβίτης και του ΠΑΣΟΚ Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος. Εκτός μένει η Φεβρωνία Πατριανάκου (ΝΔ).
Στη Λάρισα εκλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Βαγενά Άννα και Διώτη Ηρώ, από τη ΝΔ ο Χαρακόπουλος Μάξιμος και ο Κέλλας Χρήστος, από το ΚΚΕ  ο Λαμπρουλης Γεωργιος, από τη ΧΑ η Σβερωνη-Χονδρονασιου Δεσποινα και από το Ποτάμι ο Μπαργιωτας Κωνσταντινος. Εκτός μένει ο Δημήτρης Γελαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο Λασίθι εκλέγεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δερμιτζακης Κωνσταντινος, από τη ΝΔ ο Πλακιωτακης Ιωαννης. Τη μοναδική έδρα της Λευκάδας καταλαμβάνει από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γρηγορης Σταυρος.
Στη Λέσβο, για το ΣΥΡΙΖΑ την έδρα παίρνει ο Γιάννης Ζερδελής, για τη ΝΔ ο Χαράλαμπος Αθανασίου και για το ΚΚΕ ο Σταύρος Τάσσος.
Στη Μαγνησία εκλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Μεϊκοπουλος Αλεξανδρος, Τζηκα-Κωστοπουλου Δαναη, Δελημητρος Κωνσταντινος , Παπανατσιου Αικατερινη και Μπαλλης Συμεων. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Μπουκωρος Χρηστος.
Στη Μεσσηνία εκλέγεται από τη ΝΔ ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ αν δεν κρατήσει τη συγκεκριμένη έδρα, τη θέση του θα πάρει ο Λαμπροπουλος Ιωαννης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Πετρακος Αθανασιος, Κοζομπολη-Αμανατιδη Παναγιωτα, Κωνσταντινεας Πετρος και Ψαρρεα Ελενη.
Στην Ξάνθη, τη μία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ενώ την άλλη ο Στάθης Γιαννακίδης. Την έδρα της ΝΔ καταλαμβάνει ο Αλέξανδρος Κοντός.
Στην Πέλλα από τη ΝΔ εκλέγεται ο Καρασμανης Γεωργιος και από τον ΣΥΡΙΖΑ η Τζακρη Θεοδωρα, ο Σηφακης Ιωαννης και ο Σμιας Χρηστος. Εκτός μένει ο Δάνης Τζαμτζής (ΝΔ). Στην Πιερία την έδρα της ΝΔ καταλαμβάνει ο Κουκοδημος Κωνσταντινος, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται οι Ζαννας Ζησης , Σκουφα Ελισσαβετ και Τζαμακλης Χαριλαος.
Στην Πρέβεζα από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Μπαρκας Κωνσταντινος και από τη ΝΔ ο Γιαννακης Στεργιος.
Στο Ρέθυμνο από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται ο Ξανθος Ανδρεας και από τη ΝΔ ο Κεφαλογιαννης Ιωαννης.
Στη Ροδόπη, τις έδρες του ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνουν οι Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, ενώ την έδρα της ΝΔ ο Ευριπίδης Στυλιανίδης
Στη Σάμο, τη μία και μοναδική έδρα καταλαμβάνει από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σεβαστακης Δημητριος.
Στις Σέρρες εκλέγεται από τη ΝΔ ο Καραμανλης Κωνσταντινος και η  Αραμπατζη Φωτεινη, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ η Σταμπουλη Αφροδιτη. Εκλέγεται τελικά από τη ΧΑ ο Ματθαιοπουλος Αρτεμιος. Εκτός  μένει ο Θεόφιλος Λεονταρίδης (ΝΔ).
Στα Τρίκαλα εκλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Παπαδοπουλος Αθανασιος , Δριτσελη Παναγιωτα και Σιμορελης Χρηστος. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Σκρεκας Κωνσταντινος. Πολύ πίσω από τον πρωτοπόρο σε σταυρούς για τη ΝΔ βρίσκεται ο Μιχάλης Ταμήλος.
Στη Φθιώτιδα εκλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Κυριακακης Βασιλειος, Καραναστασης Αποστολος , Βεττας Δημητριος καιΜιχελης Αθανασιος. Από τη ΝΔ εκλέγεται ο Χρήστος Σταϊκούρας.
Στη Φλώρινα εκλέγεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σελτσας Κωνσταντινος και από τη ΝΔ ο Αντωνιαδης Ιωαννης. Τη μονοεδρική της Φωκίδας παίρνει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Κωστοπαναγιωτου Ηλιας.
Στη Χαλκιδική εκλέγεται από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ιγγλεζη Αικατερινη και από τη ΝΔ ο Βαγιωνας Γεωργιος. Την έδρα του ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει ο Δριβελεγκας Ιωαννης.
Στα Χανιά εκλέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Σταθακης Γεωργιος, Πολακης Παυλος και Βαγιωνακη Ευαγγελια, ενώ από το Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος αν προτιμήσει την έδρα του στη Β’ Πειραιά θα αντικατασταθεί από τον Γιώργο Μαρακάκη.
Τέλος, στη Χίο εκλέγεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και από τη ΝΔ ο Νότης Μηταράκης.

Επικράτεια

Ενημέρωση: Ενσωμάτωση:
26-01 15:15 19.505/19.509   99,98 %
Κόμμα%Εδρες
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ36,34149
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 27,8176
Λαικός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή6,2817
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ6,0517
Κ.Κ.Ε. - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ5,4715
Ανεξάρτητοι Ελληνες Εθν.Πατρ.Συμ.,ΑΚΚΕΛ,ΛΕΥΚΟ,Πυρ.Ελλ.,Χρ.Κομ.Ελλ.,Αν.Ελ. Π.Καμμένος4,7513
ΠΑ.ΣΟ.Κ4,6813
ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ2,46
Ενωση Κεντρώων1,79
Τελεία - Απόστολος Γκλέτσος1,77
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)1,03
ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή Μ.ΑΡ.Σ0,64
ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ0,49
ΚΚΕ (μ-λ) - Μ-Λ ΚΚΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ0,13
ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ (Ε.Δ.Ε.Μ.)0,12
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.)0,08
ΕΕΚ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ 0,04
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 0,04
Ανεξ./Μεμονωμένοι Υποψήφιοι0,02
Κ.Ε.ΑΝ. ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ0,01
"ΡΟ ΜΑ" ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Λ.Κ.Σ.Ι.)

ΑΝ.ΑΝ.ΑΡΙΣΤ., ΑΝ.ΔΕΞΙΑ, ΑΝ.ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.Ν.Δ., ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Κ. ΕΠΙΧ.ΧΑΡ.ΟΙΚ.ΧΑΡ.ΧΡΕΗ ΣΩΖΩ ΖΩΕΣ ΠΑΝ.ΕΡΓ.ΚΙΝ.ΕΛΛ. ΠΑ.Ε.Κ.Ε.