Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΟΣ


Ο λαός μίλησε δημοκρατικά και απόλυτα και αποφάσισε την Κυβέρνηση που θέλει. Η επόμενη ημέρα για την Ελλάδα ήρθε. Μετά από τις δεκαετίες της Μεταπολίτευσης ένα άλλο κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, επιλέχθηκε από την πλειοψηφία της κοινωνίας να εκφράσει το νέο.

Μετά και την επίσημη εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα, το χθες και οι μηχανισμοί του ξεκίνησε τη διείσδυσή του προβάλλοντας τα πρόσωπα που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή ως επικρατούντες Πρόεδροι της Δημοκρατίας. Το αύριο με τους πρωταγωνιστές του χθες σε ένα συμβολισμό παράγκας και αναγέννησης. Οϊμέ, Οϊμέ.

Με τόσο μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ οι πανηγυρισμοί είναι αντιστρόφως ανάλογοι περιέργως. Ο λαός αποδεικνύει ότι είναι συνειδητοποιημένος πια, ότι δεν υπάρχουν εύκολοι δρόμοι και εφήμερες απολαύσεις.

Οι καθημερινές επικλήσεις των εκλογών επιτέλους οφείλουν να τελειώνουν. Οι πολίτες οφείλουν να ασχοληθούν με όλα τα άλλα θέματα που είναι απαραίτητα για την ευημερία τους.

Η παρουσία στη τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής, ο εθνικισμός, τη νομιμοποιεί και ηθικά αποδεικνύοντας ότι οι αντοχές του λαού είναι εξαντλημένες και δεν υπάρχει ανοχή σε κωλυσιεργίες σε κάθε είδους ανομία. Χωρίς ιδεολογίες, ο λαός δεν επιζητά τίποτα άλλο από τον σεβασμό της νοημοσύνης του, τον οποίο όταν δεν νιώθει δεν διστάζει να καταφύγει και σε άγριες λύσεις.

Η διήθηση του πολιτικού συστήματος, η απόφαση του λαού και η ανανέωση των 300 βουλευτών της Ελλάδας είναι γεγονός, όπως επίσης ότι η Ευρώπη είναι εκεί και εδώ και αναμένει με αγωνία και εκνευρισμό την επόμενη ημέρα της Ελλάδας…

thedayaftergr.blogspot.gr