Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Σαρωτική η «πρώτη» του Νίκου Δένδια στη «δεύτερη» των Αθηνών

nikos-dendias-dilosiΟ Νίκος Δένδιας, κυριολεκτικά σάρωσε στη Β’ Αθηνών για τη ΝΔ. Καθαρή πρωτιά! Πολλοί αναρωτήθηκαν αν και κατά πόσο ο Κερκυραίος πολιτικός θα μπορούσε να σταθεί στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας προερχόμενος από νησιωτική εκλογική περιφέρεια. Όχι μόνο στάθηκε αλλά ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Όμως ήταν σαφές πως η διαχειριστική του ικανότητα στα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Ανάπτυξης και Εθνικής Άμυνας, τη διετία της κρίσης, έγινε κατανοητή όχι μόνο από τους συμπολίτες του στην Κέρκυρα αλλά από όλη την Ελλάδα, εντός και εκτός της ΝΔ. Το έργο του Νίκου Δένδια, στην ασφάλεια και ανάπτυξη της Ελλάδας είναι σημαντικό και καταγεγραμμένο.

Αυτός είναι και ένας σημαντικός λόγος που η ΝΔ κρατήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα στη Β’ Αθηνών. Υπήρξαν χιλιάδες κόσμου του κεντρώου χώρου που ψήφισαν Νίκο Δένδια και όχι κατ’ ανάγκη Νέα Δημοκρατία. Ψήφισαν την ικανότητα του ανδρός πέρα και πάνω από κόμματα.

Ακόμη ο Νίκος Δένδιας, επέδειξε ξεχωριστό ήθος κατά τη χτεσινή του παρουσία στα ΜΜΕ και με απόλυτη αίσθηση της πολιτικής πραγματικότητας, συνεχάρη τον ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη του, αναγνώρισε τα λάθη της ΝΔ και δήλωσε πως το κόμμα του και ο ίδιος θα στηρίξει όσα καλά θα προτείνει η νέα κυβέρνηση προς όφελος του Ελληνικού λαού.

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr