Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟ

Η επόμενη ημέρα ξημέρωσε και όλοι σε Ελλάδα και εξωτερικό περιμένουν την άλλη Ελλάδα, της προκοπής και της ευημερίας. Τον ανένδοτο αγώνα στη συγκάλυψη της διαπλοκής και την εξαθλίωση του λαού που από σήμερα, με τη νέα σύνθεση της Κυβέρνησης της χώρας, θα αρχίσουν να τιμωρούνται, να εξαφανίζονται μαζί φυσικά με την αναχώρηση της Τρόικας από το Ελευθέριος Βενιζέλος. Ένα ειλικρινή αγώνα που θα διεξάγουν οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος αγνοώντας το αντίθετο πολιτικό παρελθόν τους για το καλό της πατρίδας.
Αποβραδίς άρχισαν τα όργανα της εξουσίας για τον κ.Τσίπρα παρά το εκκωφαντικό εκλογικό ποσοστό που άγγιξε αλλά δεν πήρε την πολυπόθητη αυτοδυναμία. Ο λαός επιδοκίμαζε σταθερά τις Κυβερνήσεις συνεργασίας αλλά έδειξε την ξεκάθαρα επιθυμία του για έναν μόνο καπετάνιο στο τιμόνι της χώρας. Αυτόν που θα έχει την ευθύνη για ό,τι συμβεί σε ένα ταραχώδες παγκόσμιο περιβάλλον τρομοκρατίας και διεθνών ανταγωνισμών.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Καμμένος, ο μόνος περιέργως επιθυμητός για τον κ.Τσίπρα συνοδοιπόρος, έμπειρος από τις Κυβερνήσεις του κ.Καραμανλή τις εποχές που όλα ήταν ρόδινα, Υφυπουργός του Ναυτιλίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, θα είναι η εγγύηση της σταθερότητας της νέας κυβέρνησης της Ελλάδας.
Διεκδικεί σύμφωνα με δημοσιεύματα το Υπουργείο Άμυνας. Ένα υπουργείο που στιγματίστηκε από αποκαλύψεις και συγκαλύψεις καταιγίδας μιζών στα εξοπλιστικά προγράμματα της περασμένης δεκαετίας.  Ο κ.Καμμένος υπερασπιστής των ιερών και οσίων της φυλής μας είναι βέβαιο ότι θέλει να προσφέρει στην κάθαρση που όλοι περιμένουμε σε αυτό τον ευαίσθητο τομέα της κοινωνίας μας, που ρυθμίζει το σκληρό πυρήνα κάθε κοινωνίας μαζί με τη δημόσια τάξη και τις πληροφορίες της. Δεν μένει να δούμε σε λίγες ώρες από πιο μετερίζι τελικά θα ρυθμίζουν οι ΑΝΕΛ την νέα κυβέρνηση.
Είναι γεγονός ότι η συνύπαρξη των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου είχε καθοριστικές για την εκλογική κατάληξη τους στιγμές. Ο κ.Τσίπρας διακήρυττε προεκλογικά την έλλειψη εξαρτήσεων για το καλό του λαού και έπεισε τους ψηφοφόρους αναμφίβολα, που τον εμπιστεύτηκαν στην πλειοψηφία τους. Το 4,75% των  ΑΝΕΛ όμως ίσως αποδειχθεί πιο κρίσιμο και από το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν μένει να δούμε αν το νέο δίδυμο εξουσίας θα έχει την ίδια αγαστή συνεργασία ή σύντομα θα οδηγηθεί σε ένα συναινετικό πολιτικό διαζύγιο, με ένα παρακράτος δυστυχώς να καιροφυλακτεί για τη διάσωση του και το κακό της πατρίδας...
 
thedayaftergr.blogspot.gr