Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Επιμένει ο Γιώργος για δημοψήφισμα!

Επιμένει ο Γιώργος για δημοψήφισμα!Στην διακαναλική συνέντευξη ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, επανέφερε την πρότασή του για δημοψήφισμα μετά τις εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η όποια λύση για το χρέος πρέπει να έχει «έχει την υπογραφή του ελληνικού λαού» μέσα από ένα δημοψήφισμα.
«Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι η όποια λύση, η όποια διαπραγμάτευση για το χρέος, για το πρόγραμμα προσαρμογής, για τα επόμενα βήματα της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρέπει να έχει τη γνώμη και την απόφαση του ελληνικού λαού. Πρέπει να έχει την υπογραφή του ελληνικού λαού. Μέσα από τη δημοκρατική διαδικασία ενός δημοψηφίσματος», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου.
Παράλληλα ο κ.Παπανδρέου επιτέθηκε στην κυβέρνηση Σαμαρά λέγοντας ότι απέτυχε να κάνει αυτό που πέτυχαν Πορτογαλία και Ιρλανδία.
«Είναι απαράδεκτο ότι η χώρα βρίσκεται ξανά με αβεβαιότητα και ανασφάλεια όπως το 2012… Υπενθυμίζω ότι και τότε την ευθύνη είχε η ΝΔ και ο Σαμαράς που ήθελε να προχωρήσει η χώρα σε εκλογές» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ.

«Η δική μας πρόταση διασφαλίζει την ομαλή έξοδο στις αγορές χωρίς πειραματισμούς και κραδασμούς, χωρίς να απειλούνται οι θυσίες» επισήμανε ο κ. Παπανδρέου

ysterografa.gr