Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο Γκουσγκούνης στηρίζει Τσίπρα ..μάλλον λόγω «πηδήματος» του ΣΥΡΙΖΑ

gkousgkounis-syrizaΟ εθνικός μας ήρωας των «ροζ» ταινιών, ο άνθρωπος που το πήδημα το έκανε επάγγελμα και μάλλον πετυχημένο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι τυχαίο αν θυμηθεί κανείς, το «Πήδημα» που υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Ρόδο.. μεταφορικά βέβαια…

Όμως οι σύντροφοί του στο ΣΥΡΙΖΑ, όλες τις επόμενες ημέρες από την ιστορική ρήση του Προέδρου τους, σε ένα ρεσιτάλ ανακριβειών και ανακολουθιών έχουν αποδείξει πως είναι έτοιμοι να φορολογήσουν τους πάντες και τα πάντα.. ή πιο συγκεκριμένα δεν ξέρουν τι ακριβώς θα κάνουν… και κάθε φορά που στριμώχνονται ξεστομίζουν και ένα διαφορετικό φορολογικό συντελεστή.

Το «πήδημα», ως εκ τούτου για τη μεσαία τάξη είναι δεδομένο. Όταν αυτοί που έχουν υποσχεθεί ρήξη με το μνημόνιο.. και στο τέλος κάνουν την Κωλοτούμπα του αιώνα… γιατί αλλιώς που θα βρουν τα λεφτά;;



Και όσο περνά ο καιρός και η πολιτική αστάθεια συνεχίζεται και η στάση πληρωμών των πολιτών παρατείνεται.. ο ΣΥΡΙΖΑ που θα έχει εξαπατήσει τη μεσαία τάξη.. τελικά ..τη ρήση του αρχηγού του θα την κάνει και πράξη… !!

Να μην διαμαρτυρηθεί κανείς! μετά.. Γιατί όπως είπε και ο Αλέξης... ο ένας νόμος θα αντικαθιστά τον άλλο.. ο ένας φόρος τον άλλο... Θυμάστε εκείνο το φημισμένο νόμο που θα καταργούσε τους εφαρμοστικούς του μνημονίου;; Κωλοτούμπα.. χάθηκε..!! Κάπως έτσι εξαπατήθηκε ο μεσαίος ψηφοφόρος..
Να γιατί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά και συμβολισμό στο πρόσωπο του συμπαθούς εθνικού μας ήρωα.. του «Πηδήματος»!

Το ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών» για τη στήριξη Γκουσγκούνη στο ΣΥΡΙΖΑ:

"Στη φωτογραφία ο θρυλικός πρωταγωνιστής "ροζ" ταινιών με τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης Παλαιού Φαλήρου, Κώστα Μερκουράκη. Ο Κώστας Γκουσγκούνης βρέθηκε στην πλατεία Φλοίσβου με ομιλητές τους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Κώστα Ήσυχο, Ελένη Αυλωνίτου και Οδυσσέα Βουδούρη προκειμένου να εκφράσει τη στήριξή του στο κόμμα ενόψει των εκλογών."

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr