Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Πελοπίδας Καλλίρης και Ευριπίδης Γκιάτας επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Κορίνθου.



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgU8qj7n-bo7McbmmurtYmsDsDrZcNnoXVQFV7OZrVweqYVcDdUEQBVa6oqwXbny6-BTQs9DeoxqWoQzmVMpKV773jugnVDd3MiVuZIcNqjQDZGtjfeNXIf1b8h63Voqi3ZFGEEtBbKw6s/s320/giatas+evr+kor+orizontes
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης μαζί με τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα υγείας της Π.Ε Κορίνθιας κ. Ευριπίδη Γκιάτα επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Κορίνθου.

Συζήτησαν με την Διοίκηση του Νοσοκομείου Κορίνθου και τον Διοικητή κ. Άρχοντα διεξοδικά όλα τα θέματα για την καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου και των πολιτών.

Εξέτασαν την πορεία των έργων του ΕΣΠΑ, τόσο για τα Κέντρα Υγείας Ξυλοκάστρου , Γκούρας και Κιάτου καθώς και των ΤΕΠ   και των λοιπών χώρων του Νοσοκομείου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καλλίρης δήλωσε στον Διοικητή του Νοσοκομείου ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης θα είναι αρωγοί στις προσπάθειές τους, βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες .

Απαντώντας στις «Κασσάνδρες» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης ότι κανένα Κέντρο Υγείας δεν θα κλείσει και με το νέο ΕΣΠΑ θα αναβαθμίσουμε και τα Κέντρα Υγείας Λουτρακίου και Νεμέας.

Επέστησε την προσοχή στον Διοικητή του Νοσοκομείου για την κάλυψη των ανασφάλιστων πολιτών σ αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που βιώνουν οι συνάνθρωποι μας σύμφωνα και με το Νομό, χωρίς καθυστερήσεις. Ο διοικητής διαβεβαίωσε ότι θα ανταποκριθούν πλήρως στις ανάγκες των συμπολιτών μας.
Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης και ο κ. Γκιάτας επισκέφτηκαν το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ) στη Κόρινθο.

Έγινε ευρύτατη συζήτηση με το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος διαβεβαίωσαν ότι ήδη έχουν κάνει προσπάθειες για την κάλυψη των αναγκών σε Ιατρικό προσωπικό και θα συνεχίσουν τις παρεμβάσεις τους ώστε η μεταρρύθμιση του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας να προχωρήσει με γρηγορότερους ρυθμούς από το Υπουργείο Υγείας .

Έτσι η Νομαρχιακή μονάδα της Κορίνθου θα μπορέσει να στελεχωθεί και να συντονίσει όλα τα Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
                                               
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ