Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΟΥΡΟΥ ΚΡΑΤΟΣ

Τα πρώτα δείγματα γραφής του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και συγκεκριμένα της κας Δούρου ως Περιφερειάρχη Αττικής είναι τουλάχιστον ανησυχητικά. Αφού διευκρίνισε ότι είναι κατά των πλαστογράφων υπαλλήλων του Δημοσίου υπερψήφισε τη μη τήρηση του Νόμου στην περιφέρεια Αττικής για την αξιολόγηση των υπαλλήλων.
Χωρίς προφανώς να το συνειδητοποιεί η κα Δούρου δημιούργησε σύμφωνα με την νέα αντίληψη λειτουργίας της κοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ ένα κράτος εν κράτει. Ένα κράτος όπου οι Νόμοι που ψηφίζονται από την Κυβέρνηση της χώρας στο ελληνικό Κοινοβούλιο θα εφαρμόζονται κατ' επιλογή ανάλογα με την ψήφισή τους ή μη στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Αυτή η πρωτοποριακή μορφή άσκησης της εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ και ένα πολλά υποσχόμενο στέλεχος του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς ο οποίος αναμένει αδηφάγα την πτώση του ώριμου φρούτου της Κυβέρνησης των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου είναι προφανώς ότι εισάγει ένα νέο κοινωνικό μοντέλο και διχάζει τους πολίτες. Ένα διχασμό σε αυτούς που επιθυμούν να λειτουργούν με Νόμους και σε αυτούς με Νόμους κατ' επιλογή. Το κενό της διαφοράς των δύο φυσικά είναι απροσδιόριστο ακόμα.
Το Υπουργείο Εσωτερικών θα πρέπει να αναρτά στο εγγύς μέλλον τους ισχύοντες Νόμους κατά Περιφέρεια ώστε οι Έλληνες και τα παιδιά τους ανάλογα με το γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας να γνωρίζουν πού τηρείται το Σύνταγμα και πού όχι και έχει προτεραιότητα η απόφαση της Περιφέρειας.
Ο διχασμός και οι νέες μορφές Πολιτεύματος είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος πού οδηγούν, τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο αργότερα. Η αναρχία που πολλοί προφανώς είναι λάτρεις ως έκφραση ελευθερίας όταν επισημοποιείται είναι δεδομένο ότι θα απαιτήσει σύντομα τις δυνάμεις της ασφάλειας για να εξασφαλίσουν ένα ελάχιστο επίπεδο διαβίωσης για τους ασθενείς σε σώμα ή χρήμα.
Καλό είναι λοιπόν να δημιουργείται και ένας τοπικός δημοκρατικός στρατός σε κάθε Περιφέρεια με αρχή αυτή της Αττικής για να προστατεύει τους ασεβείς στους Νόμους που ψηφίζει το Περιφερειακό Συμβούλιο και να συλαμβάνει τους παράνομους τηρητές των Νόμων της Κυβέρνησης προς αποφυγή συγκρούσεων.
Εκτός φυσικά αν κάποτε γίνει Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και απαγορεύσει τις περιφερειακές αποφάσεις για μη τήρηση των Νόμων με το δικό του στρατό ασφαλείας και ιδίων αντιλήψεων περί λειτουργίας κοινωνίας.
Με όλα τα παραπάνω είναι βέβαιο ότι η κα Δούρου πραγματοποιεί την κύρια επιθυμία της. Την μη τήρηση των Νόμων του Κράτους. Η επανάσταση ξεκίνησε για μία Νεά Ελλάδα και όποιος αντέξει την αναρχία καλώς. Όποιος δεν αντέξει μάλλον θα μετοικήσει σε λιγότερο προοδευτικούς λαούς... 
 
thedayaftergr.blogspot.gr