Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ"!

Εμφάνιση Φιλαρμονική Αιγείρας.jpg 
Εμφάνιση αφισα φιλαρμονικης αιγειρας.jpgΣτα σχολικά συγκροτήματα της Αιγείρας (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο) θα παρευρεθεί αύριο Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ", στα πλαίσια της ενημέρωσης και της προσέλκυσης "νέου αίματος¨στης τάξεις της Φιλαρμονικής.

Ένα μεγάλο τμήμα της Φιλαρμονικής θα αποδώσει μουσικά κομμάτια και θα ακολουθήσει και παρουσίαση ξεχωριστά της κάθε κατηγορίας οργάνων, πάντα μετα μουσικής!

Η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας σε συνεργασία με το Πατραϊκό Ωδείο, απο τη 1η Οκτωβρίου εκτός απο την εκμάθηση πνευστών και κρουστών οργάνων θα λειτουργήσει και τμήματα πιάνου και βιολιού.

Η συνεργασία αυτή θα δώσει την ευκαιρία στους ήδη υπάρχοντες μαθητές να γνωρίσουν, να μάθουν και να συνεργαστούν με τα τμήματα πιάνου και βιολιού και αφετέρου στους νέους μαθητές των τμημάτων αυτών να γνωρίσουν τα όργανα της Φιλαρμονικής συμμετέχοντας σε αυτήν.

Οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να παίρνουν μέρος στις εκδηλώσεις και τις συναυλίες του Πατραϊκού Ωδείου καθώς και στις εξετάσεις με δυνατότητα απόκτησης τίτλου σπουδών.

Αυτή την νέα συνεργασία θα συνδράμουν με την άριστη κατάρτισή τους, την πολύχρονη και δραστήρια παρουσία τους στον χώρο της μουσικής οι καθηγητές Λούκα Μελής (Πτυχιούχος Πιάνου) και Κορνηλία Βολοσένκο (Πτυχιούχος - Διπλωματούχος Πανεπιστημίου), ο μαέστρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Παναγιώτης Παναγάκος και η Διευθύντρια Εύα Βλαχάκη του Πατραϊκού Ωδείου-Παράρτημα Αιγίου οι οποίοι σας εύχονται μια όμορφη και δημιουργική μουσική χρονιά!

Πληροφορίες: Καθημερινά 18:00-21:00 (αίθουσα Φιλαρμονικής) 

Τηλ επικοινωνίας: 

6984 858 636 (Παναγιώτης Παναγάκος) 
6999 830 893 (Λούκα Μελής)