Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Μολυβιάτης: Να στηρίξουν όλοι τον αγώνα που δίνει ο Σαμαράς

moliviatis
Ο Πέτρος Μολυβιάτης, στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, δήλωσε με αφορμή την επέτειο για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ.

«Οι εκδηλώσεις της Ν.Δ. για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, δεν πρέπει να έχουν μόνο επετειακό χαρακτήρα, αλλά πρέπει να είναι και η έντιμη και ψύχραιμη αναμέτρηση με το παρελθόν μας.
Σήμερα η εθνική μας ζωή σκιάζεται από τη μεγάλη και οδυνηρή κρίση και για να την υπερβούμε χρειάζεται να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα από το παρελθόν μας», εξήγησε ο κ. Μολυβιάτης σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ και πρόσθεσε:


«Ασφαλώς έγιναν και λάθη, αλλά μόνο όποιος δεν κάνει τίποτε, δεν κάνει και λάθη. Όμως το κόμμα μας έχει κάθε δικαίωμα να είναι υπερήφανο για την πορεία και τα επιτεύγματα του».

Ο κ. Μολυβιάτης τόνισε ότι τον Κωνσταντίνο Καραμανλή διαδέχθηκαν «άξιοι ηγέτες» της παράταξης, χαιρέτισε με ιδιαίτερη χαρά την παρουσία του Κώστα Καραμανλή στην εκδήλωση.
Επίσης υπογράμμισε ότι η Ν.Δ., υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά, έχει την ευθύνη να βγάλει τη χώρα από την κρίση απηύθυνε έκκληση σε όλους μαζί να στηρίξουν τον αγώνα που δίνει η Ν.Δ., η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός.