Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Το Πελοποννησιακό κρασί σε μία από τις σπουδαιότερες διεθνείς εκθέσεις κρασιών, την Prowein 2014

PROWEIN 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΑΠ
Εμφάνιση Prowein14_JV9844.jpg

Το Πελοποννησιακό κρασί συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά επίσημα και οργανωμένα σε μία από τις σπουδαιότερες διεθνείς εκθέσεις κρασιών, την Prowein, που έλαβε χώρα στο Dusseldorf από 23 έως 25 Μαρτίου 2014.
Εμφάνιση DSC03506.jpgΑυτό συνέβη διότι με το ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη, που προσωπικά στηρίζει τα προϊόντα της πελοποννησιακής γης, η περιφέρεια προέβηκε στην χρηματοδότηση περιπτέρου, όπου στεγάστηκαν τα οινοποιεία της ΕΝΟΑΠ.

Έτσι λοιπόν 19 παραγωγοί της Πελοποννήσου έδωσαν το παρόν σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο, κάτω από τα σήματα της Μυθικής Πελοποννήσου και της Περιφέρειας.
Στην τριήμερη παρουσία, οι οινοπαραγωγοί είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, να δουν τους παλιούς τους πελάτες και να δημιουργήσουν νέους.
Εμφάνιση DSC03521.jpgΑισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Κύριο Τατούλη και τους εκλεκτούς συνεργάτες του,

 Και να τους βεβαιώσουμε ότι τα χρήματα που δαπανήθηκαν στην Prowein για τα κρασιά της Πελοποννήσου, θα πιάσουν τόπο, τόσο με την αύξηση των εξαγωγών μας, όσο και με την αύξηση των τουριστών μας.  Διότι μην ξεχνάμε ότι τα πελοποννησιακά οινοποιεία, αποτελούν πόλο έλξης τουριστών, μέσα από τους δρόμους του κρασιού.


Με τιμή
  
Για το ΔΣ της ΕΝΟΑΠ

   Ο Πρόεδρος                       Η Γραμματέας
Γιάννης Τσέλεπος             Εριφύλη Παρπαρούση