Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πολλά τα οφέλη για τη Λυκοποριά

Πολλά τα οφέλη για τη Λυκοποριά

Μια πολύ καλή πορεία πραγματοποίησε τελικά η ομάδα της Λυκοποριάς, στο πρωτάθλημα της Β2 Κατηγορίας, αν και το ξεκίνημά της, δεν ήταν και το ιδανικότερο.
Το περασμένο καλοκαίρι, το σκεπτικό ήταν να δημιουργηθεί μια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Τα πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν και τα καλύτερα, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική.
Στα τέλη του Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Λύρας ανέλαβε ως πρώτος προπονητής και κατάφερε να ανεβάσει αρχικά ψυχολογικά την ομάδα, ήρθαν συνεχόμενες νίκες και βοήθησε πολύ στην αλλαγή του κλίματος.
Όπως είναι λογικό, υπήρξαν ορισμένα προβλήματα, λόγω εργασίας, τραυματισμοί, ορισμένοι παίκτες ήταν φοιτητές και αυτό επηρέασε και τα αποτελέσματα.
Γενικά η Λυκοποριά στο β’ γύρο ήταν πολύ δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος, έκοψε βαθμούς από τους πρωτοπόρους και πέτυχε να υπάρξει συνοχή τελικά στην ομάδα, ενώ και οι σχέσεις των παικτών, έδειχναν ότι ήταν πραγματικό σύνολο.
Το άσχημο ξεκίνημα δεν επέτρεψε να έχει βλέψεις ανόδου, αλλά το μέλλον είναι μπροστά και με ανάλογη δουλειά, όλα θα γίνουν.

 apopsi24.gr