Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο Σπυρος Παπαθεοφανους για την προσφατη επισκεψη Τατουλη,στην ορεινη Κορινθια και για την ΤΕΡΝΑ

Ο Σπυρος Παπαθεοφανους για την προσφατη επισκεψη Τατουλη,στην ορεινη Κορινθια και για την ΤΕΡΝΑ

Oπως αναφεραμε και προ ημερων-σε αλλο δημοσιευμα-αυτοψία σε έργα της Κορινθίας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Άγγελο Παπαγγελόπουλο, το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολο Παπαφωτίου, τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Κώστα Μιχαλόπουλο, Θανάση Πισιμίση, Σπύρο Παπαθεοφάνους και Κώστα Λέγγα, αλλά και απο κατοίκους των περιοχών.
Συγκεκριμένα ο κ. Τατούλης επισκέφθηκε αρχικά την περιοχή της Βελίνας, όπου θα γίνει το έργο της ένωσης του κάμπου της Βελίνας με τη Χούνη.
Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε την Καστανιά, για το έργο του δρόμου Λαύκα – Καστανιά, όπου εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος του σημαντικού αυτού έργου, που θα παρακάμπτει την Καστανιά, θα μειώσει το χρόνο κατά 15 λεπτά περίπου και θα αυξήσει το επίπεδο ασφάλειας και άνεσης. Το έργο της Καστανιάς αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες. Παράλληλα ο κ. Τατούλης εξέτασε τους τρόπους να παραμείνει η Καστανιά ζωντανό κομμάτι της περιοχής και σε αυτό το πνεύμα συμφωνήθηκαν συμπληρωματικά έργα που θα καθιστούν την Καστανιά μοναδικό προορισμό.
Ο Περιφερειάρχης κατά τις συνομιλίες του με τους κατοίκους των περιοχών, τους ενημέρωσε για τις προδιαγραφές των έργων και τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησής τους. Οι φορείς της περιοχής και οι κάτοικοι από την πλευρά τους εξέφρασαν τις απόψεις τους για τη σημασία των έργων και έθεσαν στη διάθεση της Περιφέρειας κάθε δυνατή συνδρομή ώστε τα έργα να ολοκληρωθούν σύντομα και άρτια προς χρήση.Στο αποκλειστικο τηλεοπτικο ρεπορταζ που ακολουθει-με την σφραγιδα του Νοτη Κομνηνακη-ο Περιφερειακος συμβουλος Σπ.Παπαθεοφανους μιλαει για την επισκεψη Τατουλη στην Κορινθια αλλα και για τα οσα ακουγονται,εναντιον του Περιφερειαρχη,γυρω απο την ΤΕΡΝΑ…

freddotv.gr ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ