Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ένας ταυτόχρονος συγγραφικός ίστρος πηγάζει από τα χέρια των δολοφόνων τυχαίων ανθρώπων που πλημμυρισμένοι από το αίμα ενός σκοτεινού κόσμου βύθισαν συζύγους και παιδιά σε αιώνιο πένθος. Στο όνομα της Πατρίδας τα μέλη της 17Ν θεώρησαν ότι δολοφονώντας ανθρώπους κατ' επιλογή επιτελούσαν θεάρεστο έργο και τώρα αμετανόητοι αποτυπώνουν τα απομνημονεύματά τους.

Τώρα ψάχνουν για ένα κοινωνικό άλλοθι και επιζητούν την κοινωνική έγκριση για το επόμενο χτύπημα. Με τη βοήθεια πνευματικών συνεργών εκδίδουν κα διαλαλούν την ιδεολογία τους που έφτιαξε χήρες και ορφανά, τόσο εύκολα και τόσο άνανδρα, αντικαθιστώντας τη δημοκρατία με την τρομοκρατία. 

Το παρακράτος εξαντλώντας ανεπιτυχώς κάθε προσπάθεια διάλυσης της χώρας τα τελευταία πέντε χρόνια καταφεύγει πάλι στην απειλή του αίματος για να πετύχει το σκοπό του. Αναζητεί στους δραπέτες της ζωής άλλο ένα χτύπημα στην Ελλάδα, ένα ευαγγέλιο θανάτου.

Οι θύτες θύματα του παρακράτους αναζητούν αμετανόητοι ένα άλλοθι στα λάθη τους αγνοώντας την έννοια της μετάνοιας για τη συνειδητή δολοφονία αθώων ανθρώπων. Το επίσημο Κράτος παρέχει και αυτό συνένοχο την ασφάλειά του αφήνοντας ασύλληπτους τους πρωτεργάτες ανθέλληνες, κλείνοντας το μάτι στην ανωμαλία και πιστοποιώντας το προφανές. Κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανμαρκίας. 

Ας ευχηθούμε οι αδαείς και προδότες που δεν δολοφονούμε ότι την 25η Μαρτίου 2014 στο Σύνταγμα της Αθήνας θα έρθει ο ευαγγελισμός της Ελλάδας έστω και με σχεδόν 200 χρόνια καθυστέρηση και όχι η τρομοκρατική δολοφονία αυτής εις το όνομα της Πατρίδας…
 
 http://thedayaftergr.blogspot.gr