Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Εικόνες ντροπής για την δημοκρατία και την δικαιοσύνη από φασίστες δικηγόρους της Αριστεράς (Βίντεο)



Ομάδα θρασύδειλων αριστεριστών επιτέθηκε με χυδαίες ύβρεις και απειλές στους αντιπροσώπους της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, την ώρα που κατέθεταν τον φάκελο υποψηφιότητάς τους για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου.

Με τον τρόπο αυτό προσπάθησαν να απαγορεύσουν την αυτόνομη κάθοδο ενός ψηφοδελτίου στις ερχόμενες εκλογές, για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες. Ευτυχώς οι υποψήφιοι της Κ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης επέδειξαν θαυμαστή ψυχραιμία, ο φάκελος κατετέθη και έλαβε έγκριση κι έτσι οι επιδιώξεις των αριστεριστών απέτυχαν παταγωδώς παρά το οργανωμένο τους σχέδιο.

Δεν θα σχολιάσουμε ούτε τις χυδαιότητες, ούτε τα εμφυλιοπολεμικά συνθήματα για τον Μελιγαλά, ούτε καν την βίαιη επίθεση που πραγματοποιείται κατά την αποχώρηση της αντιπροσωπείας. Θα αναρωτηθούμε μόνο τι θα γινόταν αν ένας από τους αντιπροσώπους των εθνικιστών Δικηγόρων έχανε την ψυχραιμία του και απαντούσε στην αλητεία και την παρανομία των συριζοαριστερών; πρώτο θέμα θα πρόβαλαν όλα τα συστημικά τσοντοκάναλα την… “φασιστική πρόκληση”.


Ενώ τώρα που μέσα σε πέντε λεπτά εξελίσσονται άπειρες χυδαιότητες, δεν πρόκειται να βγάλει άχνα κανείς. Ούτε πρόκειται φυσικά να συλληφθεί κανείς ή να ασκηθεί καμία δίωξη, παρ’ ότι οι ίδιοι οι δράστες διαφημίζουν με βίντεο στο διαδίκτυο τα “κατορθώματά” τους.

Τα σχόλια δικά σας:
Νεκταρία Ελευθερία Αγγελάκη