Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Πολύδωρας: Τον Καμμένο τον έλεγα… Αλ Γκορ

Vyron-Polydoras
Πηγή: www.enikos.gr
«Ας κάνει ο Σαμαράς αυτά που υποστηρίζω κι ας χάσω εγώ» είπε ο ιδρυτής του νέου κόμματος «Ένωση για την πατρίδα και τον λαό», Βύρων Πολύδωρας μιλώντας στον Άκη Παυλόπουλο και τον Μάνο Νιφλή στον Realfm .
«Ακολουθώ τον ορισμό του Θουκυδίδη “τον των κοινών μη μετέχοντα ουκ απράγμονα αλλά αχρείον νομίζω…» και μετέχω για την πατρίδα και τον λαό» είπε εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στη δημιουργία της «Ένωσης για την πατρίδα και τον λαό».
«Τα συνθήματα μου είναι αυτονόητα και είναι αποτυπωμένο στον τίτλο του νέου κόμματος» είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κι επισήμανε: «Εγώ λέω πράγματα που δεν έχουν ακουστεί ποτέ στις Βρυξέλλες και ρητορικά ερωτώ γιατί δεν ακούγονται οι ενστάσεις αυτές… “Θα τους πάω στο δικαστήριο για γενοκτονία”, ελέχθηκε ποτέ αυτό, θέλει θάρρος και γενναιότητα » και ομολόγησε ότι έχει μετανιώσει για όσα έχει ψηφίσει στη Βουλή.
Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο είπε ότι είναι αγαπημένο του παιδί: «Τον έλεγα με το ψευδώνυμό Αλ Γκορ» ενώ έκανε κάλεσμα προς όλα τα κόμματα να ενωθούν για τη σωτηρία της πατρίδας.