Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ο Νικήτας αποκαλύπτει τον ρόλο του Καραμανλή

Nikitas-Kaklamanis
Ο… μύθος που περιβάλλει την παρουσία του Κώστα Καραμανλή στο πολιτικό σκηνικό και τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού στις εξελίξεις, αποτελεί συχνά αντικείμενο ρεπορτάζ και αναλύσεων. Όπως και δημοσίων τοποθετήσεων.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η αποστροφή του Νικήτα Κακλαμάνη για τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και τέως πρωθυπουργό, με συνέντευξή του στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”, όπου ο βουλευτής Α’ Αθηνών της κυβερνητικής παράταξης αποκαλύπτει συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
“Ο Κώστας Καραμανλής δεν συνηθίζει να δημοσιοποιεί τις απόψεις του μέσω κύκλων ή εκπροσώπων. Αυτό, πάντως, που μπορώ να σας πω, είναι ότι ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί εγγύηση ενότητας για την παράταξη, αλλά και τους δημοκρατικούς θεσμούς της πατρίδας μας. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι βέβαιοι”, σχολιάζει με νόημα ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Σύμφωνα με τον βουλευτή Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δήμαρχο Αθηναίων, πρόσφατα τα είπε με τον Αντώνη Σαμαρά για τις τρέχουσες εξελίξεις, αλλά και τις υποψηφιότητες στις αυτοδιοικητικές εκλογές, εκεί όπου ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει εκφράσει την επιθυμία του να διεκδικήσει και πάλι την πρωτεύουσα.
“Σας επιβεβαιώνω ότι, ναι, συναντήθηκα με τον πρόεδρο του κόμματός μου. Μετά από δική του πρόσκληση είχαμε μια πολύ καθαρή συζήτηση, το περιεχόμενο της οποίας αφορά εκείνον και εμένα. Συναποφασίσαμε ότι θα επαναλάβουμε τη συζήτηση στο άμεσο μέλλον. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί μια συνάντησή μου με τον Αντώνη Σαμαρά συνιστά είδηση. Υπενθυμίζω ότι γνωριζόμαστε από το 1977. Αυτό τα λέει όλα”, δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά.
ysterografa.gr