Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Επιχειρηματίας βρέθηκε ''τσιμεντωμένος'' στο τζακούζι μεζονέτας στο Διακοφτό, Η δίκη που ζωντανεύει εφιάλτες!


 Η ώρα της δικαστικής κρίσης έφτασε για την 52χρονη Ευαγγελία Ζιάγκα, η οποία τον Ιούνιο του 2010 είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, όταν αποκαλύφθηκε ότι ένα χρόνο νωρίτερα είχε... τσιμεντωθεί στο μπάνιο της πολυτελούς μεζονέτας στην οποία διέμενε εκείνη, στο Διακοφτό, ο 42χρονος Τάσος Τσαγκαρόπουλος.

Ο καταγόμενος από τη Ζάκυνθο επιχειρηματίας, αγνοούνταν ήδη τότε πάνω από ένα χρόνο και συγκεκριμένα από τις 23 Μαΐου του 2009, όταν βρισκόταν καθ' οδόν για την γραφική κωμόπολη της Αιγιάλειας.
Η ίδια απέδωσε τότε το φόνο στον 65χρονο σύντροφό της, ο οποίος, ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκε η μακάβρια αυτή υπόθεση, ήταν ήδη νεκρός, έχοντας αφήσει την τελευταία του πνοή σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν
 Η μακάβρια αποκάλυψη, έγινε τον Ιούνιο του 2010, όταν μια ανώνυμη επιστολή, που έφτασε στα χέρια της δικηγόρου του άτυχου 42χρονου, υποδείκνυε το σημείο όπου ήταν θαμμένος. Πράγματι, το περιεχόμενο της επιστολής επιβεβαιώθηκε και όταν οι αστυνομικοί πήγαν στη μεζονέτα, βρήκαν τον επιχειρηματία θαμμένο στο τζακούζι.
 Η 52χρονη γυναίκα που κατηγορείται για τη δολοφονία, καλείται να παρουσιαστεί το μεσημέρι στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αμαλιάδας, για την εκδίκαση της ανατριχιαστικής αυτής υπόθεσης, η οποία, μάλιστα, μπορεί να είναι η σοβαρότερη απ' όσες αντιμετωπίζει, αλλά δεν είναι σίγουρα η μόνη, αφού εκκρεμούν σε βάρος της περισσότερες από 13 καταδικαστικές αποφάσεις, για απάτες σε Κρήτη, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με το thebest.hr, ήδη είναι κρατούμενη των Γυναικείων Φυλακών Θηβών, μετά από καταδίκη της σε οχτώ χρόνια κάθειρξη, για ληστεία, στην Πάτρα.