Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ο Πανευρωστινικός πήρε ισοπαλία στα Αθίκια και έριξε τον Τενεάτη από την κορυφή ( φωτο +video)

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής, στη Α2 κατηγορία Κορινθίας, στα Αθίκια, καθώς Τενεάτης και Πανευρωστινιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Με την ισοπαλία αυτή ο Τενεάτης έχασε 2 βαθμούς στην έδρα του , και "κατρακύλησε" από την πρώτη θέση της βαθμολογίας στην τρίτη, με -2 βαθμούς διαφορά από τις πρωτοπόρες ομάδες Κόρινθος ΄06 και Ζευγολατιό που πέτυχαν "τρίποντα" εκτός έδρας σε Αρχαία Κόρινθο και Στιμάγκα, αντίστοιχα.
 Αντίθετα η ομάδα της Ευρωστίνης , με το πόντο που πήρε στα Αθίκα βελτίωσε την βαθμολογική θέσεις και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας , με 17 β. , ισόβαθμη του Ηρακλή Λεχαίου.
Το 1ο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους Ροζενιώτες  να παίρνουν προβάδισμα στο 20΄με κοντινή κεφαλιά του Αναστασίου  και τον Τενεάτη να φτάνει στην ισοφάριση με  εύστοχο  πέναλτι του Επ. Τζαναβάρα , μετά από ανατροπή του Κ. Τζαναβάρα , από το Γεραρή.
Στην επανάληψη ο Τενεάτης, έφτασε κοντά στο γκολ με τους Λέκκα και Ν.Τζαναβάρα , αλλά ο Πανευρωστιακός ήταν αυτός που το πέτυχε, στο 51΄με κοντινή κεφαλιά του Αλέκου Τόλια .


Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και τελικά πέτυχαν το 2-2 με το Νίκο Τζαναβάρα στο 71’ .
 Αξίζεί να σημειώσουμε τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Πανευρωστινακός για να πάρει τη νίκη , με τον Κορδούλη να σουτάρει άουτ από πολύ πλεονεκτική θέση. 
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ: Ταμπάκου, Ποτήρης Γ., Οικονόμου Ε., Οικονόμου Κ., Βίρλας (75’ Τόγιας), Γεώργαρης, Λέκκας (63’ Κακούρος), Τζαναβάρας Κ., Σενής, Τζαναβάρας Ε., Τζαναβάρας Ν.
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ: Γεραρής, Κέσκος, Ντόσκου, Τόλιας Α., Ζίζηλας, Νικολακόπουλος, Γεστένγια, Βλάχος (94’ Γκολφινόπουλος), Μελισσαρόπουλος, Κορδούλης (89’ Τόλιας Β.), Αναστασίου (91’ Σταύρου)