Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Επικίνδυνη έξοδο Παννεμεατικού στο Ξυλόκαστρο κόντρα στον φορμαρισμένο Πανκαμαριακό

Το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Κορινθίας συνεχίζεται σήμερα στις 3 το απόγευμα με την διεγαγωγή της 8ης αγωνιστικής. Μία αγωνιστική που βρίσκει τον πρωτοπόρο , με το απόλυτο των βαθμών, Παννεμεατικό να κάνει επικίνδυνη έξοδο στο Ξυλόκαστρο κόντρα στον φορμαρισμένο Πανκαμαριακό.
Οι παίκτες της ομάδας του Καμαρίου μπορεί να αντιμετωπίζουν τον  αήττητο Παννεμεατικό, αλλά  δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως έκαναν άλλωστε και κόντρα στον έτερο διεκδικητή του τίτλου, ΑΟ Λουτράκι.
Ο Μάνος Αλογογιάννης, δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Σωτηρόπουλο, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, αναμένεται να έχει στη διάθεσή του, το Νίκο Τσιπά που εξέτισε την «καμπάνα» των δέκα αγωνιστικών, από την περασμένη περίοδο.
 Από την άλλη πλευρά , στον Πανεμεατικό, τα «λιοντάρια» πάνε στο Ξυλόκαστρο να πετύχουν το "8Χ8" κόντρα στον Πανκαμαριακό, ενώ δεν λείπουν και τα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Ραπουσάι θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού, αλλά στα θετικά για το τεχνικό δίδυμο είναι η επιστροφή του Πέτρου Τσιωτάκη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί.
Ποδοσφαιρικός "πόλεμος" ανάμεσα σε Λουτράκι και Κιάτο  καθώς οι ομάδες των δύο πόλεων "συγκρούονται" μεταξύ τους. Επικίνδυνη έξοδο εξοδο στο Κιάτο κάνει ο Α.Ο. Λουτρακίου κόντρα στην Αναγέννηση, ενώ στο γήπεδο Εξαμιλίων  ο Ολυμπιακός Λουτρακίου αντιμετωπίζει τον Πέλοπα Κιάτου , σε αγώνα ντέρμπι, Οι "ερυθρόλευκοι" του Λουτρακίου θέλουν τους τρεις βαθμούς για να ανέβουν κυρίως ψυχολογικά, καθώς η πρώτη θέση φαίνεται να απομακρύνεται.
Ο Τάσος Πέρρας, δε θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Κολλιάκο και Βαραβέρη, όμως επιστρέφει  ο νεαρός Θοδωρόπουλος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα, σίγουρα η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη, μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί τον τελευταίο καιρό, αλλά στην ομάδα είναι αποφασισμένοι, να τα αφήσουν όλα πίσω και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.
Στον Πέλοπα ο Σταύρος Μπινιάρης θα έχει και πάλι απουσίες όμως, καθώς δεν υπολογίζει στον τραυματία Κλεμπετσάνη, τον τιμωρημένο Δουβή, ενώ ως την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Βασίλη Κατσιάπη, για να δει αν τελικά θα τον έχει στη διάθεσή του. Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη, καθώς η ομάδα του Κιάτου, παρά τα όποια της προβλήματα βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και υπάρχει αισιοδοξία για ανάλογη συνέχεια.
 Στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ", στο Δερβένι, ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ η Θύελλα Πετρίου μάχεται με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.
Οι Άγιοι Θεόδωροι υποδέχονται τον ΑΟ Σπαθοβουνίου, ενώ στο Βέλο η Ελλάδα αντιμετωπίζει τον Κύψελο Κορίνθου. Τέλος ο Πανσολυγειακός κερδίζει στα "χαρτιά" εντός έδρας τρίποντο επί του Σαρωνικού Γαλατακίου , που έχει αποχωρήση από το πωτάθλημα.

8η αγωνιστική
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ-ΚΥΨΕΛΟΣ  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ-ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 3 - 0 α.α.