Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Εντυπωσιακή η Εθνική Ελπίδων, διέλυσε με 5-1 την Σουηδία

Εντυπωσιακή η Εθνική Ελπίδων, διέλυσε την Σουηδία
Έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ η Εθνική Ελπίδων συνέτριψε με 5-1 το αντίστοιχο συγκρότημα της Σουηδίας στο Δημοτικό Στάδιο της Κατερίνης και έκανε σημαντικό βήμα για την πρωτιά στον όμιλο των προκριματικών του Euro.
Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα μπήκαν με όρεξη στο ματς και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων (Διαμαντάκος 4΄, Μαυρίας 19΄) πριν βγει το 20λεπτο. Η Σουηδία μείωσε με τον Ισάκ στο 38ο λεπτό, ωστόσο τρια λεπτά αργότερα ο Κάρλγκρεν έκανε πέναλτι, αποβλήθηκε και ο Ποτουρίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ελληνική ομάδα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο γκολ με τον Κολοβό στο 47΄, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καρέλης δύο λεπτά πριν το τέλος.
Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής Ελπίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 είναι η Πολωνία (Τρίτη 19 Νοεμβρίου - Βαρσοβία).
Ελλάδα: Διούδης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κίτσιου, Λαγός, Κολοβός, Μπουχαλάκης (78' Σιώπης), Μαυρίας, Διαμαντάκος (68' Βέλλιος), Γιαννιώτας (61' Καρέλης).
Σουηδία: Κάρλγκρεν, Τερν (43' Στρόμπεργκ), Γιόχανσον, Μιλόσεβιτς, Χόλμεν, Λεβίτσκι, Σίλβερχολτ (78' Κονατέ), Κουάισον (46' Χάλμπεργκ), Κλάεσον, Ισάκ, Χιργκότα.